Schüco Showroom Bielefeld esittäytyy virtuaalisesti

Päivämäärä: 19.3.2015

Schücon tuotemaailma esillä Bielefeldin uudessa showroomissa – tutustu panoraamaesitykseen!

Schücon yritysvisio ja innovatiivisuus sekä metallirakentamisen tuotteet ja monipuoliset ratkaisut ovat nyt esillä uudessa, laajuudeltaan 800m2 näyttelytilassa Bielefeldissä. Kohteisiin voi tutustua interaktiivisesti, ja erityisesti suunnittelunäkökohdat tulevat hyvin esille. Näytteillä on esimerkiksi kolmiulotteiseen suunnitteluun perustuva Schüco Parametric Concept sekä Schüco SimplySmart, jonka ominaisuuksissa yhdistyvät tehokkaan suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen kehittyminen. Lisäksi showroomissa voi tutustua älytoimintojen teknologiaan kuten LED-valaisinjärjestelmiin, Door Control System -ovijärjestelmään tai energiataloudellisiin ratkaisuihin uudistettaessa vanhaa rakennuskantaa. Esillä on tuttujen Schücon ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmien rinnalla myös liukuovijärjestelmä ASS 77 Panorama Design. Arkkitehdit, suunnittelijat ja metallirakentajat voivat nyt Schüco-yhteyshenkilönsä johdolla Bielefeldissä vieraillessaan tutustua käytännönläheisesti showroomiin ja Schucon jännittävään tuotemaailmaan. Tervetuloa tutustumaan malleihimme myös Espoon Keilaniemessä, showroom-ajanvaraus ja lisätietoja p. 0201 441 671.

Schüco Showroom Bielefeld esittäytyy virtuaalisesti 360° näkymässä kansainvälisillä nettisivuillamme: www.schueco.com/showroom-bielefeld

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:
Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: nkrasi@schueco.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän