Schüco AD UP -ovijärjestelmä kaikkeen käyttöön

Päivämäärä: 16.11.2020

Schüco AD UP -ovijärjestelmä (Aluminium Door Universal Platform) yhdistää toimivan käyttövarmuuden moderniin ja korkealaatuiseen muotoiluun. AD UP tarjoaa vakautta sekä kaikki tekniset edellytykset nykyaikaiseen ovijärjestelmään, joka voi olla tyylikäs pääsisäänkäynti kuin myös raskaalla käytöllä oleva julkisen kohteen ovi. Perussyvyydet 75 mm ja 90 mm mahdollistavat järjestelmän yksilöllisen soveltamisen energiatehokkuuden ja ilmatiiveyden eri vaatimuksille.

Ovilehden maksimipaino on 200 kg ja 5-kammioinen profiilirakenne mahdollistaa erinomaisen käyttökestävyyden, lämmöneristävyyden ja ilmatiiveyden. Kolme alumiiniprofiilia ja kaksi lämpökatkoa on yhdistetty toisiinsa innovatiivisella liitoksella, mikä lisää huomattavasti vakautta. AD UP -ovijärjestelmään on saatavilla murtosuojaus jopa luokkaan RC2 saakka.

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi puh. 020 1441 672, e-mail: [email protected]

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän