Schüco 3D-BIM-objekteja nyt saatavilla!

Päivämäärä: 7.8.2014

Schüco BIM-objekteja saatavilla!

Building Information Modeling (BIM) on kasvattanut suosiotaan arkkitehtien ja suunnittelijoiden parissa ympäri maailmaa. BIM-tietomallit ovat nykyaikaisia työkaluja rakennushankkeiden suunnitteluun, toteuttamiseen sekä rakennusten tulevan käytön hallintaan liittyen - osittain siksi, että tietomallien käyttö mahdollistaa kaikkien rakentamiseen ja sen suunnitteluun osallistuvien verkostoitumiseen, lisäksi digitaalisen tiedon käyttö on tehokasta.

Schücon tuotteet ovat nyt saatavilla 3D-BIM-objekteina osoitteessa www.bimobject.com. Kyseiset tietomallit sisältävät suunnittelun kannalta olennaista tietoa kustakin Schüco-järjestelmästä. Niiden hyödyntäminen tarjoaa suunnittelijoille lisäetua perinteisten 2D-CAD-detaljien käyttöön verrattuna.

Ensivaiheessa universaalissa BIM-objektien portaalissa julkaistaan peruselementit käytetyimmille ovi-, ikkuna- ja liukujärjestelmillemme: AWS 90.SI+, AWS 75.SI+, ADS 75 HD.HI, ADS 70 HD, ASS 80 FD.HI, ASS 70.HI, ASS 70 FD, ASS 50 ja ASS 43. Objektit ovat yhteensopivia molempien arkkitehtien yleisesti käyttämien suunnitteluohjelmien, Autodesk Revit ja Graphisoft Archicad kanssa. Internetportaalin käyttöä testataan ja seurataan mainittujen ohjelmien ja tarjolla olevien mallien pohjalta. Palvelua kehitetään saadun palautteen tai jatkossa esille tulevien tarpeiden perusteella. Objektien käyttö edellyttää rekisteröitymisen.

Uuteen palveluun pääsee tutustumaan täältä:

Haku tuotekategorian tai valmistajan mukaan http://bimobject.com/Product

Pikahaku Schücon kansainvälisen kotisivun kautta: www.schueco.de/bim-objects

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:
Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: nkrasi@schueco.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän