Savusulku Schüco ADS 65.NI SP seinä- ja ovirakenteille sisätiloissa

Päivämäärä: 16.10.2018

Savun hengittäminen on vaarallista, lisäksi savu saattaa estää näkyvyyden poistumisteissä. Schüco tarjoaa laadukkaita savusuojaratkaisuja, jotka täyttävät tiukimmatkin rakennusten turvallisuuteen ja rakennusautomaatioon liittyvät vaatimukset.

Savusulku Schüco ADS 65.NI SP

Savusuojajärjestelmä Schüco ADS 65.NI SP (non-insulated smoke protection) tarjoaa runsaasti erilaisia ratkaisuja seinä- ja ovirakenteille erityisesti sisätiloissa. Kyseiselle savusuojarakenteelle tyypillisiä ominaisuuksia ovat alaslaskeutuva kynnys ja ääneneristävyys sekä kestävät kokoalumiiniset profiilit. ADS 65.NI -järjestelmän savu- ja palo-ovissa on yhtenäinen helavalikoima. Ovissa käytetään alumiinisia tai rosterisia rullasaranoita. Kun elementteihin yhdistetään lisäkomponentteja, voidaan valmistaa yksilöllisesti mukautettuja monitoimiovia, jotka täyttävät tiukimmatkin rakennusten turvallisuuteen ja rakennusautomaatioon liittyvät vaatimukset.

Schüco ADS 65.NI SP on testattu DIN 18095- ja EN 1634-3 -standardien mukaan, heloitus mukaan lukien.

Lisätietoa:  schueco.fi

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: [email protected] 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän