Reynaersin näyttävällä MasterPatio-lasiliukuovella korkeutta jopa 3,6 metriä

Päivämäärä: 29.3.2023

Reynaers Aluminiumin MasterPatio on uuden suku­polven nosto­liuku­ovi­järjestelmä, joka mahdollistaa markkinoiden suurimmat ovi­koot. Ovi­lehden korkeus voi olla jopa 3600 mm. Näyttävä MasterPatio-nosto­liuku­ovi on palkittu muun muassa vuonna 2021 arvostetuilla Red Dot -voittaja sekä Archiproducts Design Awards -palkinnoilla ja sertifioitu Cradle to Cradle -sertifikaatilla.

Reynaers Aluminium on johtava eurooppalainen alumiini-ikkunoiden, -ovien ja -julki­sivu­järjestelmien valmistaja, joka tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

MasterPation-nosto­liuku­ovi­järjestelmän suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat takaavat jatkuvuuden sisä­tilojen ja ympäröivän maiseman välille. Sisälle tulviva valo luo avaruutta ja avoimuutta korostaen myös tilan arkkitehtonisia muotoja.

MasterPatio on Reynaers Aluminiumin innovatiivisen tuote­kehityksen tulos ja edustaa yrityksen ammatti­taitoa. Teknisesti edistyneessä nosto­liuku­ovi­järjestelmässä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia ja siihen on valittavissa mm. käsi- tai kone­käyttö­mahdollisuus. Liuku­ovet voidaan varustaa sulkeutumisen hidastimilla, mikä varmistaa turvallisen käytön myös perheen pienimmille.
 


Alumiini on helppohoitoinen, kestävä ja jopa lähes ikuinen materiaali. Tuotteen pitkä elinkaari tukee kestävää kehitystä.

MasterPatio-nosto­liuku­ovi­järjestelmässä on Reynaers Aluminiumin tuotteiden tapaan erinomaiset tekniset ominaisuudet, esimerkkinä lämmön­eristävyys­arvo jopa 0,8 W/m2K ja äänen­eristävyys­arvo Rw(C;Ctr) 44(-1;-4) dB.

Suunnittelijoille Reynaers Aluminiumin MasterPatio-nosto­liuku­ovi­järjestelmä tarjoaa runsaan väri­maailman ja RAL-väri­kartta antaakin lähes rajattomat mahdollisuudet löytää kohteeseen sopivan sävyn.

MasterPatio-nosto­liuku­ovi­järjestelmä on täysin yhdistettävissä Reynaers Aluminiumin MasterLine-sarjan tuotteisiin ja lasi­seinä­ratkaisuihin, kuten ConceptWall 50:een.

Lue lisää: Reynaers I MasterPatio

Alumiini-ikkunoiden, -ovien ja -julki­sivu­järjestelmien valmistaja Reynaers on belgialainen perhe­yhtiö. Laadukkaissa tuotteissa korostuvat tyylikkyys ja teknisesti edistyneet ratkaisut. Laajasta valikoimasta löytyvät modernit ja energia­tehokkaat ikkuna-, ovi- ja julki­sivu­järjestelmät julkisiin tiloihin ja koteihin.

Yhteystiedot:
Henri Virta
Area Sales manager
+358 400792501
[email protected]

Lisää tuotteesta Liukuovet ja taitto-ovet

Liukuovet ja taitto-ovet

Liukuovet ja taitto-ovet parantavat minkä tahansa rakennustyypin suunnittelua ja esteettömyyttä. Suurilla helppokäyttöisillä lasipinnoilla voit tuoda auringonvalon sisälle ja luoda avoimia tiloja hetkessä. Erityiset liukuratkaisut, kuten avoimet kulmat, korkeuseristysjärjestelmät, integroidut säleiköt ja moottoroidut vaihtoehdot parantavat päivittäistä mukavuutta entisestään.

Hi-finity

Hi-finity

HiFinityn erittäin ohuet profiilit luovat näennäisesti loputtomia läpinäkyviä...

Lue lisää

MasterPatio

MasterPatio

MasterPatio on kaikkien kumppaneidemme ja asiakkaidemme valitsema liukujärjes...

Lue lisää

Concept Patio 45 Pa

Concept Patio 45 Pa

ConceptPatio 45Pa on eristämätön liukujärjestelmä, joka on suunniteltu vastaa...

Lue lisää

Concept Patio 130

Concept Patio 130

ConceptPatio 130 on laadukas (nosto- ja) liukuratkaisu, jossa hinta, suoritus...

Lue lisää

Concept Folding 77

Concept Folding 77

ConceptFolding 77 tarjoaa poikkeuksellisen suuret elementtikoot maksimaalista...

Lue lisää

CONCEPT FOLDING 77
CONCEPT PATIO 130
CONCEPT PATIO 45 PA
HI-FINITY
MASTERPATIO
MUUT BIM + CAD

MUUT BIM + CAD

Kaikki tarvittavat BIM- ja CAD-tiedot voi ladata täältä.

Lue lisää

MASTERPATIO

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän