Reynaersin CW 50 -alumiinijärjestelmällä näyttävät ja kustannustehokkaat lasijulkisivut

Päivämäärä: 15.3.2023

Reynaers Aluminiumin korkealaatuisilla ja tukevilla alumiinijärjestelmillä on mahdollista toteuttaa laajoja ja näyttäviä lasijulkisivuja kustannustehokkaasti. Reynaersin ConceptWall 50 -alumiini-lasijärjestelmää on käytetty monissa Euroopan näyttävimmissä rakennuksissa. Nyt Reynaers Aluminium -tuotteet ovat saatavilla myös Suomessa.

Reynaersin ConceptWall 50 on julkisivu- ja kattojärjestelmä, joka takaa maksimaalisen läpinäkyvyyden ja näyttävyyden sekä erinomaisen teknisen suorituskyvyn. ConceptWall 50 -järjestelmää voidaan valmistaa useissa rakenne- ja lasitusvaihtoehdoissa. Lasitusvaihtoehtojen laaja valikoima kattaa perinteiset pintalistalliset rakennevaihtoehdot sekä rakenteellisesti liimattavat ja kiinnitettävät vaihtoehdot.

CW 50 -järjestelmän ensiluokkaisen teknisen suorituskyvyn ja järjestelmän muunneltavuuden ansiosta lasijulkisivuille löytyy rakennevaihtoehtoja eri lämmöneristävyystasoilla asennettavaksi sekä rakennuksen ulko- että sisäpuolelle ja myös paloluokiteltuihin rakenteisiin.

Teknisesti edistynyt CW 50 -järjestelmä mahdollistaa jo vakioratkaisuilla todella suuret lasipainot aina 700 kg saakka ja mm. sateenpitävyys on tasolla 1200 Pa, minkä merkitys ilmastomuutoksen myötä korostuu, kun sateiden määrien ennakoidaan lisääntyvän Suomessa.

Varso Placen tornitaloissa ConceptWall 50

ConceptWall 50 -julkisivujärjestelmällä on toteutettu mm. Varso 1 ja Varso 2 kaksoistornit. Upeista kaksoistorneista avautuvat näkymät Puolan pääkaupunki Varsovan keskustaan. BREEAM-sertifioidut rakennukset ovat 81 ja 90 metriä korkeat ja muodostavat hienon kokonaisuuden viereisen Varso Towerin kanssa, joka on Euroopan unionin korkein rakennus, kohoten 310 metrin korkeuteen asti.

Tornitalot sijaitsevat Varso Placessa, joka on voimakkaasti kehittyvä alue. Alueella on monipuolisesti eri toimintoja toimisto-, kauppa-, ravintola- ja vapaa-ajantiloineen.

ConceptWall 50:n tekniset tiedot:

  • Sateenpitävyys – Class E1200 (1200 Pa)
  • Palonkesto – EI30 / EI60
  • Murtosuojaluokka – RC2 / RC3

Lue lisää: Reynaers I ConceptWall 50

Alumiini-ikkunoiden, -ovien ja -julkisivujärjestelmien valmistaja Reynaers on belgialainen perheyhtiö. Laadukkaissa tuotteissa korostuvat tyylikkyys ja teknisesti edistyneet ratkaisut. Laajasta valikoimasta löytyvät modernit ja energiatehokkaat ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmät julkisiin tiloihin ja koteihin.
 

Yhteystiedot:
Henri Virta
Area Sales manager
+358 400792501
[email protected]

Lisää tuotteesta Julkisivu

Julkisivu

Meillä on julkisivuratkaisuja, jotka sopivat kaikkiin rakennustarpeisiisi. Sauvajulkisivut optimoivat valmistusaikasi, elementtijulkisivut rajoittavat asennusaikaa ja ikkunaseinät vähentävät huomattavasti yleisiä tuotekustannuksiasi. Valitsitpa sitten kokolasiratkaisun tai alumiiniprofiilit, toimitamme sinulle aina täydellisen ja laadukkaan kokonaisuuden.

Concept Wall 50

Concept Wall 50

ConceptWall 50 on verhoseinä- ja kattojärjestelmä, joka tarjoaa uskomattoman ...

Lue lisää

Concept Wall 60

Concept Wall 60

ConceptWall 60 -verhoseinäjärjestelmä soveltuu erinomaisesti korkeamman tuuli...

Lue lisää

ElementFaçade 7

ElementFaçade 7

ElementFaçade 7 täyttää kaikki nykyarkkitehtuurin tarpeet tarjoamalla esteett...

Lue lisää

Concept Wall 86

Concept Wall 86

ConceptWall 86 on täydellinen verhoseinäjärjestelmä suuriin rakennushankkeisi...

Lue lisää

Yhteystiedot
CONCEPT WALL 50
CONCEPT WALL 60
CONCEPT WALL 86
ELEMENTFAÇADE 7
MUUT BIM + CAD

MUUT BIM + CAD

Kaikki tarvittavat BIM- ja CAD-tiedot voi ladata täältä.

Lue lisää

Reynaers - Curtain Wall - CW 50

Reynaers - Curtain Wall - CW 50

Concept Wall 50Unlimited creative freedom and maximum entrance of light Conce...

Lue lisää

Concept Wall 50
ElementFaçade7 - Curtain Wall
ConceptWall 50 Façades EPD
ConceptWall 60 High Insulation Façades EPD
ElementFaçade 7 - EPD

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän