Reynaersilta energiatehokas ja kestävä MasterLine 8 -tuotesarja

Päivämäärä: 16.2.2023

Tarvitsetko parhaat ikkunat halvimmalla hinnalla? Reynaers Aluminiumin huippulaadukas MasterLine 8 -tuotesarja tarjoaa tähän ratkaisun erinomaisesti eristävistä ja tukevista alumiinijärjestelmistä.

MasterLine 8 -alumiini-ikkunat ja -ovet ovat erinomainen valinta, kun halutaan rakentaa kestävästi ja energiatehokkaasti. Ainutlaatuisessa ikkuna- ja ovijärjestelmässä yhdistyvät rajattomat suunnitteluvaihtoehdot ja luokkansa parhaat lämmöneristävyysominaisuudet.

MasterLine 8 -tuotesarja myös osoittaa, että korkea laatu, moderni design ja korkeatasoiset tekniset ratkaisut eivät välttämättä tarkoita korkeaa hintaa. Alumiini on materiaalina lähes ikuinen, eikä alumiinista valmistettuja ikkunoita tarvitse uusia muutaman vuosikymmenen välein. Erinomaisen eristävyyden ansiosta MasterLine-sarjan ikkunat vähentävät merkittävästi rakennuksen lämmityskustannuksia ja tulevat siten myös edullisemmiksi kuin monet muut markkinoilla olevat ikkunat. MasterLine-sarjan ikkunoilla ja ovilla on myös erinomaiset ääneneristävyysominaisuudet.

Suunnittelijoille Reynaers Aluminiumin modernit ikkuna- ja ovijärjestelmät tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja. Valittavana on erilaisia designeja, ja RAL-värikartta antaa monia mahdollisuuksia löytää kohteeseen sopivan ratkaisun. MasterLine 8 -tuotesarjalla on mahdollista luoda isojakin ikkuna- ja oviratkaisuja kustannustehokkaasti.

MasterLine 8 tuotesarjan tuotteet ovat myös täydellisesti yhdistettävissä Reynaers Aluminiumin korkealuokkaisiin lasiseinäjärjestelmiin.

MasterLine 8:n tekniset tiedot:

  • ikkunan U-arvo – Uw jopa 0.81 W/m2K, valitusta lasirakenteesta riippuen.
  • ilmanpitävyys – luokka 4 (600Pa)
  • äänitekniset ominaisuudet – Rw (C;Crt) – TUTI: 46 (0;-3) dB DC: 44 (-2;4) dB.

Lisää tuotteesta: Reynaers I MasterLine 8

Reynaers on johtava eurooppalainen alumiini-ikkunoiden, -ovien ja -julkisivujen valmistaja. Belgialaisen perheyhtiön laadukkaissa tuotteissa korostuvat tyylikkyys ja teknisesti edistyneet ratkaisut. Laajasta valikoimasta löytyvät modernit ja energiatehokkaat ikkuna- ja ovijärjestelmät sekä julkisiin tiloihin että koteihin. Reynaers yhdistää suunnittelun, digitalisaation ja teknologian innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka tuottavat lisäarvoa ja kannustavat toteuttamaan kestäviä rakennuksia. Yhtiö keskittyy yhdessä kumppaniensa kanssa luomaan energiatehokkaita ja vastuullisesti valmistettuja tuotteita.

Lisätietoja Reynaers Aluminiumista ja tuotteista löytyy yrityssivustolta www.reynaers.com

Yhteystiedot:
Henri Virta
Area Sales manager
+358 400792501
[email protected]

Lisää tuotteesta Ikkunat

Ikkunat

Ei ole parempaa valintaa seuraavaan projektiisi kuin monipuoliset alumiini-ikkunamme. Optimaalinen toimivuus kohtaa erinomaisen muotoilun, turvallisuuden ja energiatehokkuuden näissä luotettavissa järjestelmissä. Yhdistä haluamasi aukkotyyppi johonkin monista profiileistamme, kuten passiivienergia- tai murtosuojattuun vaihtoehtoon, ja löydä ihanteellinen rakenneratkaisu.

MasterLine 10

MasterLine 10

MasterLine 10 -alumiini-ikkunat sopivat tämän päivän ja huomisen rakennustren...

Lue lisää

SlimLine 38

SlimLine 38

Slim Line 38 on sisään- ja ulospäin aukeavien ikkunoiden ja ovien hyvin erist...

Lue lisää

MasterLine 8

MasterLine 8

MasterLine 8 on korkealaatuinen ikkunajärjestelmä, joka yhdistää lukemattomat...

Lue lisää

Concept System 59 Pa

Concept System 59 Pa

ConceptSystem 59 Parallel (Pa) tarjoaa laajan valikoiman alumiiniprofiileja, ...

Lue lisää

Concept System 77

Concept System 77

ConceptSystem 77 on monipuolinen ikkunajärjestelmä, joka sopii lähes kaikkiin...

Lue lisää

CONCEPT SYSTEM 59 PA
CONCEPT SYSTEM 77
MASTERLINE 10
MASTERLINE 8
SLIMLINE 38
MUUT BIM + CAD

MUUT BIM + CAD

Kaikki tarvittavat BIM- ja CAD-tiedot voi ladata täältä.

Lue lisää

MasterLine 10
MasterLine 8

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän