Eurooppalaista huippulaatua – Reynaersin ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmät nyt Suomessa

Päivämäärä: 6.2.2023

Korkealaatuiset Reynaers Aluminium -tuotteet ovat nyt saatavilla myös Suomessa. Reynaers on johtava eurooppalainen alumiini-ikkunoiden, -ovien ja - julkisivujen valmistaja, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan.

Belgialaisen perheyhtiö Reynaersin laadukkaissa järjestelmissä korostuvat tyylikkyys ja teknisesti edistyneet ratkaisut. Laajasta valikoimasta löytyvät modernit ja energiatehokkaat alumiiniratkaisut sekä julkisiin tiloihin että koteihin. Energiataloudellisuus saavutetaan mukavuudesta tinkimättä.

Ainutlaatuisissa ja kestävissä ikkuna- ja ovijärjestelmissä yhdistyvät rajattomat suunnitteluvaihtoehdot ja parhaat lämmöneristävyysominaisuudet. Näiden ansiosta ikkunat vähentävät merkittävästi rakennuksen lämmityskustannuksia ja tulevat siten halvemmiksi kuin monet muut markkinoilla olevat ikkunat.

Reynaers yhdistää suunnittelun, digitalisaation ja teknologian innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka tuottavat lisäarvoa ja kannustavat toteuttamaan kestäviä rakennuksia. Yhtiö keskittyy yhdessä kumppaniensa kanssa luomaan energiatehokkaita ja vastuullisesti valmistettuja tuotteita.

Mullistavien innovaatioiden luominen vaatii erityistä ajattelutapaa. Reynaers Aluminiumin neljä ydinarvoa ovat:

  1. Rohkeus – olemme innovatiivisia yrittäjiä
  2. Välittäminen – otamme vastuuta
  3. Intohimo – teemme aina parhaamme
  4. Yhtenäisyys – tunnemme olevamme yhtä perhettä

Lisätietoja Reynaers Aluminiumista löytyy (englanniksi) yrityssivustolta www.reynaers.com

Yhteystiedot:
Henri Virta
Area Sales manager
+358 400792501
[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi