Pumppaamoiden etävalvontaa reaaliajassa

Päivämäärä: 21.8.2020

Vesivahingon korjaaminen on aina kiinteistölle kallis ja aikaa vievä toimenpide, jonka ennakointi antaa turvaa sekä kiinteistön omistajalle että huoltoyhtiölle. Talokaivon Isoveli pumppaamoseuranta tarjoaa reaaliaikaisen yhteyden usein hankalasti tavoitettaviin laitteisiin.

Isoveli pumppaamoseuranta on pumppaamoiden ja erottimien etävalvontajärjestelmä, joka seuraa reaaliajassa pumppaamoiden tilaa sekä ennaltaehkäisee vesivahinkojen syntymistä.

Isoveli tekee jatkuvaa kunnonvalvontaa, raportoi pumppaamon tilaa, seuraa nestepinnan tasoja, pumppujen tuottoa ja kumulatiivisesti siirrettyä vesimäärää. Samalla se antaa toimintaennusteen sekä tarvittaessa hälyttää huoltoyhtiön paikalle vikatilanteen sattuessa. Isoveli pumppaamoseurannan saa integroitua myös nykyiseen kiinteistövalvontajärjestelmään.

Talokaivon Isoveli sovelluksessa valvontatiedot ja hälytykset ovat reaaliaikaisesti nähtävissä verkkopalvelussa sekä mobiililaitteissa. Hälytykset lähetetään halutuille vastaanottajille tai huoltopalveluasiakkaille sekä Talokaivon valvontakeskukseen.

Isoveli pumppaamoseuranta löytyy valmiiksi asennettuna kaikista Talokaivon pumppaamoista, ja se on myös jälkiasennettavissa vanhempiin tai muiden valmistajien pumppaamoihin. Etävalvonta voidaan asentaa helposti saneeraamalla pinnanohjauslaitteisto, jossa pumppaamon pinnanohjaussensori korvataan kestävällä ja toimintavarmalla paineanturilla. Kysy meiltä saneerauskohteisiin tarkoitettua pumppaamoiden kunnontarkastusta!

Pyydä tarjous Isoveli pumppaamoseurannan aktivoimisesta Talokaivo -asiantuntijalta: [email protected]

Referenssihankkeet Pipelife Finland Oy

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Uudisrakennus | Tampere | 35,00 milj €

Rakennuksen bruttoala on noin 17000 m2, ja sen lisänä pysäköintihalli. Lasiju...

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Hulevesien viivytyssäiliö Ritaharjussa

Oulu

Kiinteistökohtainen hulevesien viivytyssäiliö asennettiin Oulun Ritaharjun ka...

Oulun pohjoinen alikulku

Oulun pohjoinen alikulku

Oulu

Oulussa Rautatienkadun ja Kajaanintien risteyksen eli pohjoisen alikulun tulv...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän