PROFIN UUDISTI VERKKOSIVUT – KÄY TUTUSTUMASSA!

Päivämäärä: 2.4.2020

Näyttävä 5 in 1 -lasiliukuseinäelementti yksityiskohdittain verkkosivuilla.

Profin verkkosivut uudistuneet

Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin verkkosivuihimme www.profin.fi.

Olemme uudistaneet ilmeemme ja laittaneet kaiken tiedon paremmin saavutettavaan muotoon. Suunnittelijoiden työkalupakkia olemme pyrkineet parantamaan entisestään. Mukana edelleen kaikki yksityiskohtainen tietous tuotteistamme suunnittelun tueksi mm. BIM -objektien muodossa.

Tule katsomaan, mitä uutta voit löytää Profinin maailmasta!

Kuulemme mielellämme palautteesi uusista verkkosivuistamme. Postia voit laittaa mikko.murtonen@profin.fi .

5 in 1

Lasiliukuseinistään tunnetun Profinin 5 in 1 -seinäelementti on asennusvalmis järjestelmä, joka yhdistää lasiliukuseinän erilaisia rakenteita yhdeksi kokonaisuudeksi.

– 5 in 1 on tehdasvalmisteinen lasiseinäelementti, joka on erittäin kustannustehokas ja nopea ratkaisu parveketaustaseinän toteutukseen. Siinä on yhdistettynä kaikki tarpeellinen, myyntiyksikön johtaja Mikko Murtonen Profin Oy:stä korostaa.

5 in 1 elementtiin voidaan sisällyttää liukupuite, kiinteä ikkuna, avattava tuuletusikkuna, kiinteä seinä tai parvekeovi. Elementin liukuoveen on mahdollista liittää myös ranskalainen parvekekaide.

Modernit lasiliukuseinät, joista luonnonvalo pääsee tulvimaan asuntoon, kuuluvat olennaisena osana tämän päivän rakentamiseen. 5 in 1 -elementtijärjestelmä tarjoaa tähän uusia, entistä monipuolisempia ratkaisuja.

Nopea ja helppo asentaa

Koska lasiseinäelementissä on kaikki valmiina, säästää tämä työtunteja, kun seinän eri osia ikkunoita, ovia tai umpiosia ei tarvitse rakentaa tai asentaa erikseen. 5 in 1 -seinäelementti nostetaan paikoilleen samaan aikaan muiden seinäelementtien tai -rakenteiden kanssa.

– Profinin tehtaalla valmiiksi koottu elementtijärjestelmä parantaa rakentamisen tehokkuutta työmaalla, Mikko Murtonen mainitsee.

– Rakennusosaan liittyvät lasiliukuseinäelementit eivät vaadi viimeistelytöitä työmaalla. Elementtijärjestelmän ja sitä ympäröivien rakenteiden välisten liitossaumojen viimeistely riittää.

Murtonen toteaa, että 5 in 1 -seinäelementti on tehtaalla valmiiksi levysuojattu. Tämä vähentää työmaalla asennustyössä mahdollisesti aiheutuvia vaurioita. Työmaa-aikaista käyntiä varten suojauksessa on ovi, jota tarvitaan esimerkiksi huoneiston ja parvekkeen tai terassin välillä kuljettaessa.

Monia mahdollisuuksia

Elementti suunnitellaan Mikko Murtosen mukaan aina kohteittain ja se soveltuu kaikkiin rakennustyyppeihin. 5 in 1 -elementtijärjestelmä on erityisen suosittu kerrostaloissa.

5 in 1 tarjoaa monia mahdollisuuksia ja on muokattavissa monenlaisiin kohteisiin. Suunnittelija pystyy suunnittelemaan haluamanlaisensa parveketaustaseinän Profinin tarjoamista tuoteosista.

– Suunnittelijan kuulee usein sanovan, että kunpa olisi tiennyt 5 in 1 -elementtijärjestelmästä aikaisemmin. Suunnittelijan kannattaakin olla jo hankkeen suunnittelun luonnosvaiheessa yhteydessä Profiniin. Näin voidaan yhdessä miettiä, mikä olisi kohteeseen sopivin ratkaisu ja miten se on mahdollista toteuttaa. Näin saadaan paras tehokkuus irti 5 in 1 -elementin tarjoamista mahdollisuuksista ajatellen parveketaustaseinän toteutusta ja rakentamista.

Esimerkiksi parvekkeen taustaseinän avulla 5 in 1 -seinäelementti on mahdollista ulottaa vierekkäisten olohuoneen ja makuuhuoneen leveydelle. Elementissä on liitosratkaisu, johon huoneiden väliseinä asennetaan. 

Kotimainen tuote

5 in 1 on moderni tuote, joka tarjoaa rakennuttajalle kustannustehokkaan, asunnon arvoa nostavan ratkaisun. Elementti on toimivaksi testattu, tiivis ja luotettava rakenne.

5 in 1 -elementtijärjestelmä on syntynyt suomalaisen tuotekehityksen tuloksena, Tuotteelle on myönnetty Desing from Finland -merkki ja Avainlippu osoituksena sen kotimaisuudesta.

Profinin tuotteiden valmistus ja toimipaikka ovat pohjoisessa Pudasjärvellä. Yrityksellä on pitkät perinteet, sillä se on toiminut yli 40 vuotta.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän