Profin-lasiliukuseinä avaa valoisamman asuntorakentamisen aikakauden

Päivämäärä: 30.9.2022

Suomalaista innovaatio-osaamista ja designia parhaimmillaan edustava lasiliukuseinä tuo parvekkeen, pihan tai terassin aivan uudella tavalla osaksi asuntoja.

Markkinoiden ainoassa lasiliukuseinässä osaaminen ja tuotekehitys keskittyvät yhteen tuotteeseen. Tänä päivänä Profin Oy on kotimaan markkinoilla johtava lasiliukuseinien toimittaja niin kerrostalo- kuin pientalokohteissa. Tuotteen päämäärätietoinen kehitystyö jatkuu edelleen.

Miksi enää rakentaa ilman Profin-lasiliukuseinää?

Kotimaisten Profin-lasiliukuseinien käyttö kerrostaloissa yleistyy. Hyötyjiä ovat arkkitehdit, rakennusliikkeet ja asukkaat, sillä lasiliukuseinällä saadaan näyttävyyttä suunnitteluun, tehokkuutta rakentamiseen sekä nautintoa ja neliöitä asumiseen.

Profin-lasiliukuseinän vahvat tekniset ratkaisut huomioivat niin kaupunkiolosuhteet kuin Suomen ankaran ja vaihtelevan sään.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän