Miksi enää rakentaa ilman Profin-lasiliukuseinää?

Päivämäärä: 27.9.2022

Viime vuosina lasiliukuseinät ovat yleistyneet eniten kerrostalokohteissa, joissa käytettävissä olevista neliöistä ja etenkin parvekkeista halutaan ottaa kaikki irti.

Lasiliukuseinän historia ulottuu pitkälle viime vuosikymmenille, jolloin Profinin tuotekehitysosastolla tehtiin vakaa päätös keskittää yrityksen kaikki osaaminen ja vuosikymmenten kokemus yhteen tuotteeseen. Suomalaista innovaatio-osaamista ja designia yhdistelevä tuote nimettiin lasiliukuseinäksi ja sen hiomista ja parantelua on jatkettu aina näihin päiviin asti. 

LASILIUKUSEINÄ TUO LISÄARVOA SUUNNITTELUSTA LOPPUKÄYTTÄJÄLLE ASTI

Lasiliukuseinä on suunnitelmissa mukana alusta alkaen, voidaan ohittaa valtava määrä ylimääräisiä työvaiheita. Profinin lasiliukuseinä on kerralla asennettu. Lisäksi lasiliukuseinän myötä paksu seinärakenne jää pois, jolloin asukkaalle jää käyttöön lisää neliöitä. Korkealaatuinen kotimainen tuote nostaa myös kodin jälleenmyyntiarvoa. 

LASILIUKUSEINÄN SUUNNITTELUSSA ON HUOMIOITU KAUPUNKIOLOSUHTEET JA SUOMEN ANKARA SÄÄ

Erinomainen ääneneristävyysarvo takaa sen, että lasiliukuseinän ansiosta kotona voi rauhoittua kaupungin meluilta. Profinin lasiliukuseinien Rw+Ctr ääneneristysarvo liikennemelua vastaan yltää jopa 40 desibeliin, mikä on loistava taso yhden lasielementin ratkaisuissa. Lisäksi Profin-lasiliukuseinällä on ensiluokkaiset ilma- ja vesitiiveysarvot. Näiden arvojen osalta se jopa ylittää rakentamisen vaatimukset.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje