Paloliukuovi Janisol 2 EI230 – tehokas ratkaisu esteettömiin tiloihin

Päivämäärä: 29.3.2017

Teräksinen Janisol 2 EI230 -paloliukuovi sopii mitä parhaiten korkean käyttöasteen rakennuksiin, joissa myös esteetön kulku on tärkeää huomioida - esim. sairaaloihin, liikerakennuksiin ja muihin julkisiin tiloihin.

Automaattisesti avautuvan ovijärjestelmän palonsuojaominaisuudet on testattu EN 1634 -standardin mukaan ja paloluokkaan EI230, sekä paniikkisaranoituna että ilman. Testeissä on käytetty erilaisia liukuovikoneistoja, mm. markkinoillamme yleisesti käytettyjä, sekä erilaisia palolaseja ja umpiosia.

Suomessa VTT on myöntänyt Jansenille järjestelmän tyyppihyväksynnän numerolla VTT-RTH-00012-17.

Ovilehtien maksimikoot:
- 1-lehtinen 1400 x 2500 mm
- 2-lehtinen 2800 x 2500 mm

Janisol 2 EI230 -paloliukuoven jopa 25 tai 50 mm profiilin leveydet ovat tällä hetkellä markkinoiden kapeimmat teräksiset palonsuojaprofiilit. Järjestelmä on myös valmistajan kannalta yksinkertainen ja vaivaton. Uudenlaisen, keramiikkamassalla täytetyn erikoisprofiilin ansiosta ei tarvitse asentaa kulmapellityksiä tai ylimääräisiä palonsuojalevyjä.

VTT:n tyyppihyväksyntä on suunnittelijoiden tai Jansen-valmistajien saatavilla Schücon suomenkielisiltä nettisivuilta, vaatii kirjautumisen (Oma työpöytä).

Klikkaa tästä ja lue lisää paloliukuovesta Schüco Jansen –esitteestä ”Transparenter Brandschutz / Glazed fire protection” s. 21.

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja: Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän