Osta Oras-keittiöhana, saat Magisso-keittiöliinatelineen veloituksetta

Päivämäärä: 7.6.2018

Ostaessasi kampanjaan kuuluvan Oras-keittiöhanan, saat kätevän magneettikiinnitteisen Magisso-keittiöliinatelineen veloituksetta.

Mukavaa keittiöelämää

KEITTIÖ ON yhä enemmän kodin keskipiste ja osa oleskelutilaa, jossa vietetään paljon aikaa. Keittiössä kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa arkeen ja juhlaan, ja rakkaudella valmistettu ruoka lämmittää vatsan ja mielen. Oras-keittiöhanoissa yhdistyvät mukavuus, ympäristöystävällisyys ja tyylikäs muotoilu. Ostaessasi nyt kampanjaan kuuluvan Oras-keittiöhanan, saat kätevän magneettikiinnitteisen Magisso-keittiöliinatelineen veloituksetta.  Kampanja on voimassa 31.12.2018 asti tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää.

Oras Optima

Oras Optima tuo keittiöön ammattilaistason ominaisuudet tyylikkäässä paketissa. Tuttu ja luotettava hydridikeittiöhana on saanut rinnalleen mallit, joissa uusina ominaisuuksina joustava juoksuputki ja kaksi eri suihkutoimintoa.

Oras Signa

Oras Signan innovatiivinen 360 asteen muotoilu näyttää hanasta aina uuden, kauniin puolen. Hanasta on saatavilla sekä perinteinen vipumalli että hybridimalli. Hybridimallissa kosketusvapaa toiminto aktivoidaan viemällä käsi hanan viereen. Hana sulkeutuu automaattisesti kuuden sekunnin kuluttua.

 

Referenssihankkeet Oras Oy

Lastensairaala

Lastensairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 175,00 milj €

Uusi lastensairaala on valmistunut rakennuksena ja taloteknisesti. Ensimmäise...

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje