Mikkelin asuntomessut viitoittavat tietä modernille teräsrakentamiselle

Päivämäärä: 31.7.2017

Saimaan rannalla sijaitseva MinunVALO, Mikkelin asuntomessujen kohde numero 24, on avara ja valoisa loft-koti, jonka teräsrunko takaa tilojen muunneltavuuden ja puhtaan sisäilman. Lohjalainen Aulis Lundell Oy toimitti kohteeseen Liune-liukuovet sekä teräsrakenteiset väliseinä- ja sisäkattojärjestelmät.

Modernia teräsrakentamista edustava messutalo on MinunLOFTin käsialaa. Yrityksen kehittämä innovatiivinen rakennustekniikka hyödyntää teräksen ylivertaisia ominaisuuksia rakennusmateriaalina. MinunLOFTin rakennustekniikan salaisuus on polyuretaani-sandwich-kevytelementtien yhdistäminen teräsrunkoon. Näin messutalo välttää suomalaisen rakentamisen suurimman sudenkuopan, surullisenkuuluisat sisäilmaongelmat.

Myös Aulis Lundell Oy:n Liune-konseptin teräsrakenteiset väliseinät ja sisäkatot ovat M1-luokiteltuja, eli parhaita mahdollisia terveellisen sisäilman näkökulmasta.

– Teräs on kestävä, kevyt ja paloturvallinen rakennusmateriaali. On hienoa olla mukana projektissa, joka viitoittaa tietä modernille suomalaiselle teräsrakentamiselle, kertoo Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell .

Modernin kodin loft-henkeä täydentävät Aulis Lundell Oy:n kehittämät Liune-liukuovet.

– Halusimme taloon liukuovet tilansäästämisen ja käytännöllisyyden takia. MinunVALOssa on paljon avaraa ja korkeaa tilaa, mikä korostaa ovien, väliseinien ja sisäkattojen ääneneristyksen merkitystä. Valitsemamme mattamustat Liune-liukuovet sopivat täydellisesti sisustukseen, kertoo MinunLOFTin asuntomessukohteen projektipäällikkö Noora Helle.

Väliseinärakenteeseen integroidut liukuovet sekä Liune-konseptin väliseinä- ja sisäkattojärjestelmät toimitettiin kohteeseen kokonaispakettina, jonka asentaminen on rakennusvaiheessa nopeaa ja vaivatonta.

– Johtavana ajatuksena Liunen sisustusmaailmassa on selkeys ja rajattomat mahdollisuudet käyttää tilat hyväkseen uudella tavalla, Lundell korostaa.

Seuraa MinunVALOn tarinaa Instagramissa ja MinunLOFTin verkkosivujen blogissa.

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

Clarion-hotelli, Helsinki

Clarion-hotelli, Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Rakokiven palvelutalo Nastolaan

Rakokiven palvelutalo Nastolaan

Uudisrakennus | Lahti | 10,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa palvelutalot, joka koostuu rakennuk...

Erityisryhmien kerrostalo Wiitalinna  Viitasaarelle

Erityisryhmien kerrostalo Wiitalinna Viitasaarelle

Uudisrakennus | Viitasaari | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

As Oy Lappeenrannan Wilhelmiina

As Oy Lappeenrannan Wilhelmiina

Uudisrakennus | Lappeenranta | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Lappeen...