Mikkelin asuntomessut viitoittavat tietä modernille teräsrakentamiselle

Päivämäärä: 31.7.2017

Saimaan rannalla sijaitseva MinunVALO, Mikkelin asuntomessujen kohde numero 24, on avara ja valoisa loft-koti, jonka teräsrunko takaa tilojen muunneltavuuden ja puhtaan sisäilman. Lohjalainen Aulis Lundell Oy toimitti kohteeseen Liune-liukuovet sekä teräsrakenteiset väliseinä- ja sisäkattojärjestelmät.

Modernia teräsrakentamista edustava messutalo on MinunLOFTin käsialaa. Yrityksen kehittämä innovatiivinen rakennustekniikka hyödyntää teräksen ylivertaisia ominaisuuksia rakennusmateriaalina. MinunLOFTin rakennustekniikan salaisuus on polyuretaani-sandwich-kevytelementtien yhdistäminen teräsrunkoon. Näin messutalo välttää suomalaisen rakentamisen suurimman sudenkuopan, surullisenkuuluisat sisäilmaongelmat.

Myös Aulis Lundell Oy:n Liune-konseptin teräsrakenteiset väliseinät ja sisäkatot ovat M1-luokiteltuja, eli parhaita mahdollisia terveellisen sisäilman näkökulmasta.

– Teräs on kestävä, kevyt ja paloturvallinen rakennusmateriaali. On hienoa olla mukana projektissa, joka viitoittaa tietä modernille suomalaiselle teräsrakentamiselle, kertoo Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell .

Modernin kodin loft-henkeä täydentävät Aulis Lundell Oy:n kehittämät Liune-liukuovet.

– Halusimme taloon liukuovet tilansäästämisen ja käytännöllisyyden takia. MinunVALOssa on paljon avaraa ja korkeaa tilaa, mikä korostaa ovien, väliseinien ja sisäkattojen ääneneristyksen merkitystä. Valitsemamme mattamustat Liune-liukuovet sopivat täydellisesti sisustukseen, kertoo MinunLOFTin asuntomessukohteen projektipäällikkö Noora Helle.

Väliseinärakenteeseen integroidut liukuovet sekä Liune-konseptin väliseinä- ja sisäkattojärjestelmät toimitettiin kohteeseen kokonaispakettina, jonka asentaminen on rakennusvaiheessa nopeaa ja vaivatonta.

– Johtavana ajatuksena Liunen sisustusmaailmassa on selkeys ja rajattomat mahdollisuudet käyttää tilat hyväkseen uudella tavalla, Lundell korostaa.

Seuraa MinunVALOn tarinaa Instagramissa ja MinunLOFTin verkkosivujen blogissa.

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

As Oy Espoon Tawastikallio

As Oy Espoon Tawastikallio

Uudisrakennus | Espoo | 18,10 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Kalasataman Huvilat Helsinkiin

Kalasataman Huvilat Helsinkiin

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Kerrostalo As Oy Turun Androksenranta

Kerrostalo As Oy Turun Androksenranta

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Caritas Matriiti

Caritas Matriiti

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa palvelutalot, paikkakunnalla Oulu. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän