Massauudistus helpottaa oikean tuotteen valitsemista

Päivämäärä: 27.3.2018

Helmikuussa kauppoihin tulleet Kiillon uudistetut liima- ja tiivistemassat tuovat rakentamisen ammattilaisten saataville laajemman tuotevalikoiman kuin koskaan aikaisemmin. Uudistuksen myötä pakkausten ilme raikastuu ja tuotenimet yhtenäistyvät. Uudistunut tuotevalikoima kantaa jatkossa selkeää Kiilto-nimeä.

Valikoiman laajeneminen on Kiillon liiketoimintojen yhteistyön tulosta ja sen keskiössä on asiakas. Oikean tuotteen valitsemisesta oikeaan kohteeseen on haluttu tehdä entistä helpompaa.

”Kävimme läpi koko liima- ja tiivistemassavalikoimamme niin rakentamisen kuin teollisuuden liiketoiminnan osalta ammattilaisasiakkaan silmin. Pyrimme tunnistamaan tekijöitä, joilla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Päädyimme laajaan yhtenäiseen tuotevalikoimaan, joka mahdollistaa kaikkiin kohteisiin soveltuvien tuotteiden hankkimisen yhdeltä toimittajalta. Uudistuksen ytimessä ovat helppous, selkeys ja valikoiman laajuus”, kertoo Kiillon tuoteryhmäpäällikkö Stiina Pasanen.

Uudistuksen yhteydessä kasvatimme myös mm. Kiilto Masa-massojen värivalikoimaa. Uudet Masan värit on sävytetty vastaamaan Rautaruukin vakiovärejä.

Kiillolla uudistuksesta ollaan varsin innoissaan. Ja syystäkin, onhan uudesta laadukkaasta ja entistä laajemmasta tuotevalikoimasta helppo olla ylpeä.

”Tuntuu hyvältä päästä aloittamaan vuosi tällaisilla uutisilla, tuoden asiakkaidemme hyödyksi lisää ammattilaisratkaisuja, joilla onnistua. Maailma elää, Kiilto kestää.”

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje