Märkätilojen suunnittelun ja valvonnan täydennyskoulutukset

Päivämäärä: 11.3.2019

Koulutuksessa keskitytään nimensä mukaisesti kosteiden tilojen suunnitteluun sekä märkätilatöiden valvontaan ja koulutuksessa käydään läpi Eurofins Expert Services Oy:n arvioima ja edellyttämä koulutussisältö sekä tuhti annos ajankohtaisia asioita kosteudenhallinnasta ja märkätilasta uudis- ja korjausrakentamisessa.

Koulutuksen aikana keskustellaan märkätilan haasteista ja osallistujilla on mahdollisuus kysyä vedeneristysjärjestelmiin sekä niiden valintaan liittyviä kysymyksiä.

Koulutus hyväksytään märkätilatöiden valvojien Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka vastaavat märkätilojen suunnittelusta, toteutuksesta ja valvonnasta sekä rakennushankkeen kosteudenhallinnasta.

Koulutus on maksuton ja kestää noin puoli päivää. Tarvittaessa koulutus voidaan järjestää myös asiakkaan omissa tiloissa.

Ilmoittaudu mukaan!

http://www.kiilto.com/fi/suunnittelu/

Tutustu myös märkätilojen suunnitteluaineistoihin:

http://www.kiilto.com/fi/suunnittelu/dokumenttipankki/markatilat

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän