Märkätilan läpivientien tiivistys nyt luotettavasti ja helposti liimamassalla

Päivämäärä: 15.10.2018

Kiilto on lanseerannut ammattilaisten käyttöön liima- ja tiivistemassan, jonka ansiosta läpivientien tiivistykset seinillä ja lattioilla voidaan tehdä 1-komponenttisilla vedeneristeillä ilman läpivientivahvikkeita.

Läpiviennit ovat yksi märkätilarakentamisen kriittisistä vaiheista. Luotettavan vedeneristyksen takaamiseksi niiden tiiviydestä on huolehdittava erityisen tarkasti. Perinteisesti märkätilan läpivientien tiivistykset on tehty valmiilla läpivientikappaleilla tai Kiilto Nurkkavahvikenauhasta leikkaamalla sekä vedeneristeellä. Kiillon XPU Liima- ja tiivistemassa nopeuttaa ja helpottaa työvaihetta ja samalla koko remonttia. 

Lataa ohje tästä!

Helppo työstää, turvallinen käyttää

Märkätilassa käytettäviltä tuotteilta vaaditaan erityistä luotettavuutta. Nopeasti sitova, elastinen ja polyuretaanivahvistettu Kiilto XPU Liima- ja tiivistemassa täyttää rakennusmateriaalin M1-luokituksen, joten se on turvallinen valinta terveen sisäilman kannalta. Tuote ei sisällä PVC:tä eikä liuottimia ja on lähes hajuton.

Kiilto XPU:n monipuolisuudesta kertoo muun muassa sen erinomainen tarttuvuus eri materiaaleihin – usein ilman erillistä pintakäsittelyä. Liimamassan elastisuus takaa sen, että sillä tiivistetyt saumat saavat elää ilman, että niiden mekaaninen lujuus heikentyy. Tuote on lähes kutistumaton ja kuivunut pinta voidaan maalata useimmilla maaleilla.

Useita käyttökohteita

Kiilto XPU:n kemikaalien kestävyys on hyvä ja se kestää erinomaisesti säärasituksia sekä UV-säteilyä. Monipuolisuutensa ansiosta se sopii useiden eri materiaalien kiinnittämiseen ja tiivistämiseen rakenneliimauksissa. Rakentamisessa sen tyypillisiä käyttökohteita ovat märkätilan läpivientien tiivistysten lisäksi eristelevyjen, listojen, altaiden ja WC-istuinten kiinnitykset sekä Tulppa-levyn saumaukset.

Kiilto XPU tarttuu erilaisiin kivipintoihin, betoniin, useimpiin metalleihin, puuhun, lasiin ja lasitettuihin pintoihin sekä epoksi- ja polyesteripintoihin. Sillä voidaan tiivistää myös esimerkiksi hitsisaumat. Teollisuudessa tuotteen tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. kuorma-autojen korit, asuntovaunut, linja-autot ja junat.

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän