Mapei Ultratop-pinnoite Hotelli Tornissa

Päivämäärä: 6.9.2022

Täysin uudistuneen Solo Sokos Hotel Tornin ylimpiin maisemakerroksiin valittiin Mapein upea design-lattiapinnoite Ultratop. Pinnoite on kestävä ja kaunis, ja sitä on saatavilla useissa eri värisävyissä.

Huhtikuussa 2022 uudelleen avattuun ja uudistettuun Solo Sokos Hotelli Tornin maisemakerroksiin valittiin Mapein Ultratop-designlattiapinnoite. Kaunis ja kestävä Ultratop löytyy Ateljee Barin 12. sekä 13. kerroksen lattioista.

Ateljee Barin ylimpään kerrokseen valittiin neutraali ja lämmin harmaan sävy, joka viimeisteltiin Natural-lookilla. 12. kerroksen tilaan haluttin sen sijaan valita värikäs ja ilmeikäs punainen, joka viimeisteltiin kiilloittamalla ja suojakäsittelyaineella.

Hotelli Tornin useiden eri tilojen sisustussuunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto Fyra Oy. Myös Ateljee Barin tiloista vastasi Fyra. ”Asiakas toivoi baaritiloihin kestävää ja helposti puhtaana pidettävää lattiaratkaisua. Sopiva kovaa kulutusta kestävä ja näyttävä lattiamateriaali löytyi Mapein valikoimista. Ateljee Barin lattioissa käytimme Mapei Ultratop-lattiapinnoitetta, jota on saatavilla useissa sävyissä”, sanoo Fyran sisustusarkkitehti Silja Kantokorpi.

Lue koko artikkeli Hotelli Tornista ja Ultratop-designlattiapinnoitteesta!

Ultratop -pinnoite sopii erinomaisesti:

  • Julkisiin tiloihin
  • Ravintoloihin ja aulatiloihin
  • Liiketiloihin ja myymälöihin
  • Näyttelytiloihin
  • Kouluihin ja kirjastoihin
  • Museoihin ja gallerioihin

Haluatko kuulla lisää Ultratop-kohteistamme? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Soile Kontu-Valkonen, Project Manager / Mapei Oy
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: +358 40 8344901
Sähköposti: [email protected]
Kuvat: Studio Mitteli

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje