Mapei Plastimul -vedeneristeet

Päivämäärä: 13.9.2021

Kaipaako kohteesi nopeasti asennettua, saumatonta, joustavaa, vedenpaineen kestävää ja radontiivistä vedeneristettä?

Plastimul 2K Reactive vedeneriste on hyväksytty joutsenmerkkirakentamisessa, höyrynsuluksi sD-arvo noin 50 (Eurofins), SILKO, heti vesitiivis, ei sääsuojia, ei tulitöitä. Tuote on myös hyvin riittoisa eikä hävikkiä synny.

Käyttökohteet

Plastimul 2K Reactive -vedeneristettä käytetään pääasiassa maanalaisten rakenteiden vedeneristykseen kohteissa, jossa vesi pyrkii imeytymään rakenteeseen, tai kun vesi on paineen, myös korkean paineen alaisena. Plastimul 2K Reactive soveltuu kaikenlaisille betoni- ja kevytbetonille, kalkkikivelle, hohkakivelle, kevyille tiili- ja kevyttiiliseinille, rappaukselle ja tasoitteelle. Plastimul 2K Reactive -vedeneristettä käytetään perustusten ja tukiseinämien ulkopuoliseen vedeneristykseen sekä maanalaisten vaaka- ja pystysuorien pintojen vedeneristykseen.

  

Tuotteen hyödyt:

  • Liuotteeton.
  • Ympäristöystävällinen.
  • Levitetään ilmattomalla ruiskulla.
  • Korkea päivittäinen tehokkuus.
  • Erittäin joustava.
  • Erinomainen venyvyys >1 500%.
  • Välittömästi sateenkestävä.
  • Erinomainen halkeamien siloituskyky, myös matalissa lämpötiloissa.
  • Kestää maaperässä yleisesti esiintyviä syövyttäviä aineita.

Plastimulin tekniset ominaisuudet

Plastimul 2K Reactive on kaksikomponenttinen, liuotteeton, erittäin joustava, nopeasti kuivuva, ympäristöystävällinen, bitumipohjainen vedeneristysemulsio, joka levitetään ilmattomalla ruiskulla.

Plastimul 2K Reactive levitetään käyttäen ilmatonta ruiskutusmenetelmää, joka pitää sen kaksi komponenttia erillään, kunnes ne ruiskutetaan suuttimen läpi. Kun kaksi komponenttia joutuu toistensa kanssa kosketuksiin, ne reagoivat muodostaen erittäin joustavan, yhtenäisen kalvon, joka on välittömästi vedenpitävä. Plastimul 2K Reactive -vedeneristeen komponentti A sekoittuu suuttimesta tullessaan komponentti B kanssa. Se alkaa kovettua ja suurin osa vedestä erottuu, jolloin muodostuu osittain kovettunut, välittömästi vettä kestävä kalvo. Vesidispersioon perustuvilla tuotteilla tämä prosessi kestää tavallisesti paljon kauemmin. Useiden tuntien kuluttua (alustan imukyvystä, ympäristön lämpötilasta jne. riippuen) Plastimul 2K Reactive -vedeneristeen kovettumisprosessi päättyy ja se muodostaa yhtenäisen, saumattoman kalvon, joka tarttuu täydellisesti alustaansa. Plastimul 2K Reactive -vedeneristeellä on sertifiointi passiiviseksi radonsuluksi, sillä sen radonkaasun diffuusiokerroin on 4,35 · 10-13 m²s-1.

Muita tuoteperheen tuotteita:

PLASTIMUL HIGH-FLEX BroofT2 (Eurofins) paloluokiteltu pinnoite

PLASTIMUL 1K SUPER + ja PLASTIMUL 2K SUPER vedeneriste

 

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje