Laadukas helposti täytettävä käsidesiautomaatti

Päivämäärä: 29.9.2020

Helsingin päärautatieaseman läpi voi kulkea kiireisimpinä päivinä jopa 240 000 ihmistä vuorokaudessa. Käsihygieniasta huolehtii Delabien käsidesiautomaatit, joita on sijoiteltu aseman kaikille laitureille. Myös Suomen useilla muilla rautatieasemilla on käytössä kyseiset automaatit käsihygieniasta huolehtimassa.

Delabien käsidesiautomaatti on optimaalinen valinta kohteeseen, jossa käyttö on todella tiuhaa. Laadukas käsidesiautomaatti on suunniteltu varta vasten julkisiin tiloihin kestämään kovaa jatkuvaa käyttöä. Ruostumaton teräs on materiaalina kestävä ja hygieeninen. Käsidesiä riittää 1000 käyttökertaa yhdellä täytöllä. ”Non-drip” -tiputtelunesto-ominaisuus varmistaa, ettei käsidesiä mene hukkaan. Helpon ylläpidon varmistaa myös automaatin iso suuaukko, josta käsidesiä on kätevä täydentää.

Myös Diakonia Ammattikorkeakoulu on valinnut Delabien käsidesiautomaatit kampuksilleen. Diak tilasi koko paketin kerralla – käsidesiautomaatin, käsidesiä sekä telineen, johon käsidesiautomaatti voidaan asentaa. Automaatteja on ympäri kampusta. Tyylikkäät käsidesiautomaatit sopivat koulun moderneihin tiloihin. Diakilta kiiteltiin nopeaa toimitusta suoraan varastosta. Tilauksesta toimitukseen meni alle viikko ja automaatit olivat asennettuna hyvissä ajoin ennen koulujen alkua.

Tutustu tarkemmin laadukkaisiin Delabie käsidesiautomaatteihin:

Delabie käsidesiautomaatti

Delabie käsidesiautomaatti + teline

Delabie käsidesiautomaatti + käsidesi ja teline

Valikoimastamme löydät myös painonapilla toimivia käsidesiannostelijoita sekä 5 litran säiliöllä varustettuja seisovia käsidesiautomaatteja.

Delabie painonapillinen käsidesiannostelija

Stern käsidesiautomaatti omalla telineellä

Referenssihankkeet AQVA Finland Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...

Finnkino Itis

Finnkino Itis

Helsinki

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva Finnkino Itis löytyy Kauppakeskus Itiksen...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje