Laadukas automaattinen käsidesiannostelija

Päivämäärä: 8.6.2020

Tahmeaan käsidesipulloon julkisissa tiloissa koskee tuhansia ihmisiä vuorokaudessa. Tämä herättää huolen, onko käsidesipullo jo itsessään viruslinko. Huhtikuussa THL antoi ohjeistuksen, että käsien desinfiointi tulisi olla mahdollista kaikissa julkisissa tiloissa. Tahmealle pullolle on kuitenkin vaihtoehto ­– laadukas seinään kiinnitettävä tai maassa seisova elektroninen käsidesiannostelija annostelee käsidesiä juuri sopivan määrän hygieenisesti ilman kosketusta. Vaihtoehtona on myös antibakteerisen pinnan omaava painonapilla toimiva käsidesiannostelija.

Valikoimassamme on useita eri malleja:


Maksimoi hygienia kosketusvapailla annostelijoilla

Kosketusvapaat käsidesiannostelijat annostelevat käsidesiä oikean määrän ilman, että laitteeseen tarvitsee koskea, jolloin hygieenisyys on maksimoitu. Lisäksi käsidesin ottaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Sekä kosketusvapaan että painonapilla toimivan annostelijan pinta on hygieeninen. RST-materiaali on antibakteerista sekä yksiosainen ja sileäpintainen annostelija on helppo puhdistaa. Käsidesin riittoisuuden varmistaa “non-drip" -tiputtelunesto-ominaisuus, jonka ansiosta käsidesiä ei mene hukkaan ja se riittää pitkään.

Tehty kestämään jatkuvaa kovaa käyttöä

Laadukkaat CE-hyväksytyt mallit on tehty kestämään vuosien kovaa ja jatkuvaa käyttöä. Käsidesiannostelijoillamme on jopa 10 vuoden takuu. Tarpeen vaatiessa varaosia on aina nopeasti saatavilla. Annostelijat ovat ilkivaltasuojattuja. Käsidesi on lukkojen takana, eikä sitä voi varastaa. Seinään kiinnitettävät mallit kiinnitetään piilokiinnikkeillä, joten annostelijan repiminen seinästä ei myöskään onnistu. Käsidesiannostelijan täyttö on kuitenkin helppoa ison suuaukon kautta.

Myös ympäristö kiittää – toisin kuin käsidesipullot, annostelijat eivät tuota turhaa muovijätettä.


AQVA Finland Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys. Meiltä saat maailman johtavien valmistajien saniteettitilojen kalusteet ja löydät ratkaisut vaativaankin kohteeseen ja makuun. Tarjoamme nopean toimituksen tuotteillemme. Asiakkaitamme ovat mm. useat kaupungit, hotelli- ja ravintolaketjut, liikkeet, toimistot, yksityisasunnot sekä jää- ja urheiluhallit.

Delabien lisäksi valikoimassamme on mm. Dysonin käsienkuivaimia, monipuolisia RST-kalusteita sekä paljon muuta. Katso lisää www.aqva.fi

Referenssihankkeet AQVA Finland Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...

Finnkino Itis

Finnkino Itis

Helsinki

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva Finnkino Itis löytyy Kauppakeskus Itiksen...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän