Kustannustehokkuutta designia unohtamatta

Päivämäärä: 8.6.2017

Profin lasiliukuseinät ovat olleet useita vuosia mukana onnistuneessa kerrostalorakentamisessa. Profin on valmistanut lasiliukuseiniä jo 20 vuotta niin kotimaan kuin viennin tarpeisiin. Viime vuosien aikana lasiliukuseinien suosio rakentamisen ratkaisuna on noussut erityisesti kerrostaloprojekteissa ja kasvaa koko ajan.

Lasiliukuseinä erottuu edukseen

Profin lasiliukuseinä tarjoaa erinomaisen keinon erottua haastavilla markkinoilla. Uudet tuoteratkaisut herättävät myös loppuasiakkaiden mielenkiinnon. Rakentamisesta saadaan kustannustehokasta, sillä lasiliukuseinäelementillä saadaan koko seinäaukko vain yhdellä asennuksella umpeen. Tuotteemme vastaavat nykyarkkitehtuurin vaatimuksiin, tuuli- ja vesitiiviyttä unohtamatta.

5 in 1 -elementti

Profinin kehittämä 5 in 1 -rakennuselementti on uudenlainen ratkaisu ikkuna- ja ovisuunnittelun ammattilaisilta. 5 in 1 -ratkaisussa voidaan yhteen elementtiin yhdistää ikkunoiden ja ovien lisäksi erilaisia seinärakenteita. Rakenneosan sisältö suunnitellaan kohteittain ja elementti toimitetaan työmaalle asennusvalmiina.

Olemme olleet mukana toteuttamassa muun muassa Jyväskylän Maailmanpylvästä sekä Arkkitehtuurin Finlandia palkinnon 2015 voittanutta Puukuokkaa. Kohteitamme löytyy myös eri puolilta Helsinkiä, kuten Jätkäsaaresta ja Kalasatamasta. Me Profinilla olemme pitäneet tuotesuunnittelussa huolen siitä, että valmis tuote soveltuu pohjoiseen asumiseen. Kaikkea tekemistämme ohjaavat laatu ja puumateriaalin oikeanlainen käsittely.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän