Kukkasten inspiroimaa muotoilua ja muuta kevätuutta Kinnarpsilta!

Päivämäärä: 19.5.2015

Kinnarps Oy:n valikoimaan kuuluva Skandiform toi markkinoille tuolin, joka on saanut innoituksensa kukkasista, sekä kaksi uutta kokoustuolia: Mukavan Primo-neuvottelutuolin, jossa on pehmeitä muotoja sekä anteliaan superpinottavan Ovalin.

Petals on saanut inspiraationsa kukkasista. Tuolin muoto ympäröi istujaa kuin kukan terälehdet ja rajaa hänet ympäristöstä. “Kuten kukkasen teriö ympäröi emiötä, luo Petals paikan, jossa tunnet turvan ja voit rentoutua,” kertovat Stone Designsin muotoilijat, espanjalaiset Cutu Mazuelos ja Eva Prego.

Primo-neuvottelutuoli on mukava ristiselälle ja pehmeä sekä esteettisesti miellyttävä feminiinisen pyöreine, pehmeine muotoineen. Tuoli sopii käytettäväksi niin neuvotteluhuoneissa kuin ravintolaympäristöissäkin. Tuolin on suunnitellut Stefan Borselius ja se on ensimmäinen kaluste sarjassa, joka tulee kasvamaan useammilla malleilla.

Kevään uutuuksiin kuuluu myös Oval-tuoli joka on saatavana mustana, valkoisena ja ruskeana, varustettuna käsinojin tai ilman niitä. Tuoli on erittäin kätevä pinota ja sopii siten hyvin kohteisiin, joissa tuoleja siirrellään usein. Ovalin on suunnitelllut tunnettu muotoilijakolmikko Claesson Koivisto Rune.

Red Dot -palkittu Deli-tuoli on esitelty jo aikaisemmin Skandiformin mallistossa mutta kevään uutuutena on malli, jossa on pyörällinen jalusta. Tuoli on yhtä mukava kuin ennenkin ja antaa hyvän tuen kun istutaan eteenpäin kallistuneena pöydän ääressä joko syöden tai töitä tehden. Delin on suunnitellut Thomas Pedersen.

Uutuudet saapuvat parhaillaan näyttelyihin ja ovat jo tilattavissa.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän