Kotimaiset REJ Design -kuivaimet uudistuvat ja ovat entistä ekologisempia

Päivämäärä: 31.5.2021

Kotimaiset, käsin valmistetut REJ Design -kuivaimet edustavat funktionaalista designia, jonka linjakas muotoilu sopii kodin kaikkiin tiloihin. Mallistosta löytyy sopiva kuivain niin uudis- kuin korjausrakentamiskohteisiinkin, kylpy-, puku-, kodinhoito- ja eteistiloihin. Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

Uusi ajastintoiminto tuo arjen vaivattomuutta ja säästöä

Sähkötoimisten kuivaimien toiminnallisuus siirtyy uudelle tasolle ajastimellisen virtakytkimen ansiosta. Pystyputken päähän kuivaimen muotokielellä integroitu ja LED-valolla varustettu ajastimellinen virtakytkin tekee kuivaimen käytöstä tehokasta, täsmällistä ja helppoa. Ajastin on mahdollista laittaa päälle neljän tai kahdeksan tunnin ajaksi, jonka jälkeen kuivain sammuu automaattisesti. Kuivainta on edelleen mahdollista käyttää myös jatkuvatoimisena.

REJ Designin tuotekehityksen keskiössä on innovatiivisuus ja vastuullisuus, josta ajastintoiminnan lisääminen on hyvä esimerkki. Se auttaa tekemään arjen vastuullisia ja luontoa säästäviä valintoja vuoden jokaisena päivänä.

REJ Designin ajastintoiminto on saatavilla valikoituihin kuivainmalleihin. Tällä hetkellä ajastin on saatavilla kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sopivaan Largoon, perheiden suosikkikuivaimeen Tangoon ja kapeaan tilaan sulautuvaan moderniin Vivoon. Lähitulevaisuudessa ajastintoiminto on tulossa myös kauniisti kaarevaan Bamboo-malliin.

Uudistettu ilme viestii lämmöstä

Matka kohti funktionaalisia kuivaimia alkoi jo 1950-luvulla. Vuosien aikana REJ Design on kehittänyt pyyhekuivaimista arjen designtuotteita, jotka tänä päivänä tuovat lämpöä yhä useampaan kotiin. Lämpö välittyy myös REJ Designin uudistuvasta logosta, josta lämmön lisäksi ilmentyy moderni tyylisuunta, innovatiivisuus ja vahva osaaminen.

Logon fontti edustaa modernia ja selkeälinjaista tyylikieltä, joka samalla kuvastaa kuivainten ajatonta designia. Korkealaatuisesta kuparista valmistetut kuivaimet taipuvat Järvenpään tehtaalla ammattilaisten käsissä yhtä sulavasti kuin logon kirjainten muoto. Versaalilla kirjoitettu logo kertoo alan rohkeasta edelläkävijästä, joka uskaltaa tarttua hetkeen. Hetkeen tarttumisen ilmentymänä onkin juuri sähkötoimisten kuivainten uusi ajastintoiminto. Ajastintoiminto tuo vaivattomuutta ja säästöä kotitalouksille, ja siksi se onkin näiden ominaisuuksien ja tyylikkään muotoilun ansiosta noussut suureen suosioon.

Lisätietoja alla olevasta linkistä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje