Valinnoilla vaikutat, katso pintaa syvemmälle!

Päivämäärä: 21.1.2022

REJ Designin pyyhekuivain on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, juuri tänne meidän oloihimme. Sen ajaton muotokieli ja korkealuokkaiset raaka-aineet varmistavat sen, että se tuo elämääsi lämpöä ja iloa pitkään.

Käsin tehtyä kotimaista laatua

Tehtaassamme Järvenpäässä syntyy käsintehtyjä korkealaatuisia ja muotoilultaan innovatiivisia REJ Design sähkö- ja vesitoimisia kuivaimia. Kuivaimen valmistusprosessi laadukkaasta kupariputkesta kuivaimeksi on monivaiheinen ja työllistävä. Oman tuotantotehtaamme lisäksi työllistämme lukuisia kotimaisia eri alojen toimijoita. Suomalaisuuden merkitys valintojen taustalla on koronavirusepidemian aikana vahvistunut.  Koko väestön tasolla tärkeimpiä ostopäätöksiin vaikuttavia asioita ovat: Suomessa työllistäminen, Suomessa valmistaminen ja se, että verot maksetaan Suomeen.*

Suomalaisissa kodeissa arki on aktiivista ja eri tekstiileiden kuivatustarpeet on myös sen mukaiset. REJ Designin valikoimassa on monenlaisia malleja ja kokoja kuivaimista, ja sopivimman löydyttyä saa värin valita itse. 

Tutustu REJ Design sähkötoimisten pyyhekuivainten valikoimaan tästä

Tutustu REJ Design vesitoimisten pyyhekuivainten valikoimaan tästä

Valitsemalla REJ Design- kuivaimen tuet suomalaista työtä!

 

      

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. 

Pyyhekuivain asioissa sinua palvelee,
REJ-Design Oy myynti- ja asiakaspalvelu
09 8689 390
[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän