WICANDERS

WICANDERS

WICANDERS

Korkealaatuiset korkkilattiat kotiin ja julkisiin tiloihin

Wicanders on ensiluokkaisesta laadustaan globaalisti tunnettu korkkilattiabrändi. Wicanders-lattiat valmistetaan aidosta korkista ja puusta, ja ne ovat käytössä kestäviä ja miellyttäviä. Korkin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta lattia on muita lattianpäällysteitä lämpimämpi, hiljaisempi ja joustavampi.
Wicanders korkkilattiat ovat helppohoitoisia, ja oikein hoidettuna niistä on iloa vuosikymmeniksi. Wicanders-korkkilattioilla on pitkä takuu, joillakin jopa elinikäinen (rajoitettu).

Erilaiset pintaratkaisut ja lukuisat värivaihtoehdot mahdollistavat yksilölliset lattiaratkaisut yksityiskoteihin ja julkisiin tiloihin. Kaikissa valmislattioissa on lukkopontti, joka tekee asennustyön helpoksi ja nopeaksi.

Ympäristöystävällinen ja vähäpäästöinen lattia

Wicanders korkkilattiat ovat nyt entistä puhtaampia ja ekologisempia. Wicanders lattioiden valmistaja Amorim Flooring ja BASF ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tuloksena on korkinjalostuksessa käytettävä Acrodur®-sidosaine. Acrodur® on BASFin kehittämä vesipohjainen sidonta-aine, joka ei sisällä mitään liuotteita eikä formaldehydiä. Matalan emissiotasonsa ansiosta Acrodur® tuotteet vähentävät olennaisesti liuotinpäästöjä sekä tuotannon aikana että valmiissa tuotteessa.
Korkkilattiat valmistetaan uusiutuvasta korkkitammen kaarnasta luontoa säästäen. Korkki kuoritaan puista yhdeksän vuoden välein täysin puuta vahingoittamatta.

Lisää Wicanders -tuotteita löydät täältä: wicanders.fi

Cork

Cork

Tutustu tuotteeseen.

Lue lisää

Wood

Wood

Tutustu tuotteeseen.

Lue lisää

Stone

Stone

Tutustu tuotteeseen.

Lue lisää

Dekwall

Dekwall

Tutustu tuotteeseen.

Lue lisää

Decolife ja muut tuotteet
Dekwall-asennusohje
HDF-runkoisten tuotteiden asennusohjeet
START SPC+C-asennusohjeet
Suoritustasoilmoitus
Hydrocorkin asennusvideo

Liittyviä tuotteita

AMORIM WISE

AMORIM WISE

Amorim on maailman johtavin korkkituotteiden valmistaja, ja WISE on monikerr...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän