Negatiivinen hiilijalanjälki vakiona - Uudet Korkkilattiat Korkkitriolta

Päivämäärä: 17.1.2024

Uudet mallistomme; ratkaisu vaatimuksiin ympäristö­tavoitteiden mm. hiili­jalanjäljen osalta.

Korkki on 100% luonnontuote; uusiutuva, teknologisesti jäljittelemätön, kierrätettävä ja hiili­jalanjäljeltään negatiivinen eli tässä tapauksessa positiivinen ratkaisu lattioihin.

Uudet tuotteemme ovat uuden teknologian mukaisesti valmistettuja PVC‑vapaita korkki­lattioita. Tämän mahdollistaa uusi suoraan korkille digitaalisesti tehty kuosi synkronoidulla kulutus­pinnalla puu‑ kivi­kuoseissa. Korkki­lattian luontaiset ominaisuudet tulevat esiin entistä paremmin.

Tuomme markkinoille aluksi 3 mallistoa; kaikki ovat PVC‑vapaita ja käyttö­luokaltaan 33 eli ne soveltuvat myös julkisiin tiloihin ja ovat uivana asennettavia. Kaikille on yhteistä myös synkronoitu pinnan aitoutta korostava rakenne. 2G‑pontti­ratkaisu on markkinoiden lujimpia.

Wicanders Wood Inspire: Wood Inspire Natural on PVC‑vapaa lattia. Pinta­tekstuuriin keskittyvän huippu­teknologian avulla saavutetaan realistinen ulko­näkö, joka toistaa aidon­oloisesti puun rosoista pintaa. Wood Inspire Natural on kestävän kehityksen ratkaisu, jonka kaksi korkki­kerrosta luovat esteettisesti korkea­luokkaisen ulkoasun lisäksi käyttö­mukavuutta (miellyttävä jopa kävellessä paljain jaloin.)


Wicanders Natural ja Natural XL: Wood Natural on PVC‑vapaa lattia, jossa yhdistyvät korkin luonnolliset ominaisuudet uusimpaan digitaaliseen teknologiaan. Valikoimassamme on erittäin realistisia puu­kuoseja koho­kuvioinnilla. Wood Natural ‑sarjan lattioissa on suojaavan kulutus­pinnan ja HDF‑rungon lisäksi kaksi korkki­kerrosta lisäämässä mukavuutta ja kestävyyttä.

 

Wicanders Hydronatural Wood ja Stone: Hydro Natural on kovaa vesi­rasitusta kestävä PVC‑vapaa puriste­korkki­runkoinen lattia. Tuotteen paksuus (5,5 ja 7 mm) tekee siitä ihanteellisen myös saneeraus­kohteisiin. Hydro Natural sopii erinomaisesti kovan kulutuksen asuin‑ ja julkisiin tiloihin (KL 33). Uusimmalla digitaalisella teknologialla saavutettu 3D‑pinta­struktuuri luo erittäin realistisen ulko­näön, joka imitoi aitoa puuta ja kiveä.

 

Kerromme mielellämme tarkemmin, ota yhteyttä!

Luonnollinen valinta lattiaan – Korkkitrio Oy (Amorim Cork Flooring)
Suomessa korkkilattiat myy Korkkitrio Oy. Yli 20 vuotta Suomessa toiminut Korkkitrio Oy on osa Amorim-konsernia.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi