Jokainen askel jättää jäljen ja korkkilattian jälki on ilmastopositiivinen

Päivämäärä: 14.6.2023

Jokaista tuotettua korkkitonnia kohden korkkitammimetsä sitoo 73 tonnia hiilidioksidia auttaen kasvihuonekaasujen päästöjen vähentämisessä, joka on ilmaston lämpenemisen juurisyy. Poikkeuksellisten ominaisuuksiensa avulla korkkipohjaiset lattiat tarjoavat parhaat ominaisuudet mukavuudelle ja terveydelle. Puhumattakaan vastuullisuudesta niin ympäristön kuin ihmisten osalta.

 

Hiljaisuus

Vähentää huonetilan kopinaääntä vähintään 53 %. Korkkilattian luontaisiin ominaisuuksiin kuuluu HILJAISUUS, niin askeläänen kuin huoneakustiikan osalta.Korkki on myös TURVALLINEN keholle, rakenteensa ansiosta kehoon kohdistuva rasitus vähenee

Iskunkestävä

Hunajakennonrakenteen ansiosta PALAUTUVUUS ja ISKUNVAIMENNUS on parempaa verrattuna kilpaileviin tuotteisiin.
 Suomessa korkkilattioita myy Korkkitrio Oy. 20 vuotta Suomessa toiminut Korkkitrio Oy on osa Amorim‑konsernia. Korkki­lattioiden lisäksi tarjoamme korkkisia seinä­materiaaleja sekä korkki­pohjaisia alus­materiaaleja lattioiden alle.

Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan korkkilaittoihin paremmin: https://www.korkkitrio.fi/

Tutustu myös uuteen esitteeseemme tästä linkistä: https://www.korkkitrio.fi/pdf/Korkkitrio_esite_2023.pdf

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän