Kinnarpsin uutuuksissa kestäviä, oivaltavia ja palkittuja materiaaleja

Päivämäärä: 9.11.2021

Kinnarpsin brändiperheeseen kuuluvan Skandiformin mallistosta esille nousevat tänä syksynä erityisesti uutta materiaalikiertoa vahvistavat tuotteet.

TINNEF, kierrätysmuovista valmistettu kätevä pöytä on saanut uuden kansivärin. Syksyn uutuus on vaalea, marmorikuvioitu, jugurttipurkeista valmistettu pöytätaso. Se sopii ympäristöihin, joissa kaivataan valoa ja seesteisyyttä. Pöydän jalusta on tammea tai valkoiseksi pigmentoitua saarnea. Tinnef-pöydän kansi on tehty 100 % kierrätetystä muovista, ja jokainen pöytä on ainutlaatuinen. Nimi Tinnef tulee jiddishin roskaa tarkoittavasta sanasta.

Pöytä voitti BEST OF NEOCON 2021 -palkinnon kolmessa kilpailukategoriassa: sivu- ja apupöydät, innovaatiot sekä kestävä kehitys.

DITO on tuoli, joka on valmistettu kierrätetystä muovista ja hamppukuidusta, jotka yhdessä muodostavat erittäin kulutuskestävän materiaalin. Tuolin metallirunko on saatavana neljällä jalalla, lenkkijaloilla sekä pyörällisellä neliristikolla varustettuna.

Muodoltaan kaksijakoinen Dito ei jää keneltäkään huomaamatta. Kierrätetystä muovirouheesta ja hampusta valmistettu tuoli on kevyt, ilmava ja luonnollinen. Muotoilunsa johdosta Dito on helppo sijoittaa tilaan, pinota syrjään sekä ripustaa pöydän reunaan. Tuoli on saatavissa ilman verhoilua, osittain verhoiltuna tai kokonaan verhoiltuna eri värein. Saatavana myös käsinojin. Dito on sopiva tuoli kaikkiin tilanteisiin, äänekkäistä keskusteluista hiljaisiin istuntoihin.

Lue myös Materian, Skandifromin ja NC Nordic Caren syksyn muista uutuuksista ►

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän