Kinnarpsille arvostettu designpalkinto

Päivämäärä: 24.4.2015

Kinnarpsille arvostettu designpalkinto: Red Dot Design Award

Kinnarpsin Embrace-tuoli sekä Materian Frame ja Clip –istuinkalusteet ovat voittaneet arvostetun Red Dot Design Award 2015 –palkinnon.

Red Dot Award on kansainvälinen designpalkinto joka myönnetään kolmessa eri kategoriassa – tuotedesign, kommunikaatiodesign ja designkonseptointi – Design Zentrum Nordrhein Westfalenin toimesta. Palkinnot ovat korkealle arvostetut ja niiden katsotaan olevan merkki erinomaisesta muotoilusta.

- Tulin tietysti hyvin ylpeäksi ja iloiseksi kun sain kuulla, että Embrace on voittanut. Embrace on muodoltaan ihastuttava ja luo tasapainoa aktiivisen työpöydän ääressä työskentelyn sekä energisoivan rentoutumisen välille, sanoo Stefan Brodbeck, joka on Embracen designin takana.

Embracen tunnusmerkki ovat pehmeät kaaret ja miellyttävä geometria. Sen muotokieli ilmaisee selkeyttä ja kestävyyttä. Tuote on jo aikaisemmin palkittu kansainvälisellä iF Design Awards 2015 –palkinnolla.

Materia, joka kuuluu Kinnarps-konserniin, palkittiin innovatiivisista kalusteista Frame ja Clip. Frame, joka muistuttaa muodoltaan taulun kehystä, on Ola Giertzin käsialaa. Clip, joka liikkuu useamman kalusteen välimaastossa ja toimii linkkinä sohvan ja työpöydän välillä, on Fredrik Mattsonin muotoilema.

Red Dot Award –palkinnot jaetaan juhlallisessa seremoniassa 29. kesäkuuta Saksan Essenissä. Jakotilaisuuden jälkeen avataan näyttely Red Dot Design Museossa Essenissä, jossa palkitut tuotteet esitellään. Museossa vierailevat monet muotoilusta kiinnostuneet voidakseen kokea tuotedesignin uusimmat trendit.

Palkitut tuotteet löytyvät kaikki Kinnarps Oy:n mallistosta.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän