KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmällä jopa viikkojen ajansäästö

Päivämäärä: 12.5.2017

Viimeisen vuoden aikana yksi puhutuimpia aiheita rakentamisessa on ollut nopeat linjasaneeraukset ja remonteissa käytetty aika. Kohteesta riippuen remontin aiheuttamasta haitta-ajasta ja sen minimoimisesta on tullut yksi tärkeimmistä kriteereistä tekijän ja tuoteratkaisun valinnassa. Haitta-ajasta puhuttaessa tarkoitetaan aikaa, jonka kylpyhuone on poissa asukkaan käytöstä ja joudutaan turvautumaan vaihtoehtoisiin ratkaisuihin.

Kiilto on kasvattanut voimakkaasti nopeasti kuivuvien tuotteiden valikoimaa eri työvaiheisiin. Tämä ei kuitenkaan pelkästään riitä, vaan Kiilto on kehittänyt myös työtapoja, työvälineitä ja järjestelmiä niin että ne vastaavat märkätilarakentamisen vaatimuksia nyt ja tulevaisuudessa. Tämän tuloksena on syntynyt KiiltoPro Pikämärkätilajärjestelmä, joka mahdollistaa merkittävän ajansäästön märkätilarakentamisessa.

Järjestelmän tuotteet on kehitetty erityisesti rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisten tarpeisiin. Tutustu KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmään osoitteessa www.kiiltokerapro.fi

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän