Kiilto KeraPro – soveltuu myös ilmavuotokorjauksiin!

Päivämäärä: 12.12.2017

Kiilto KeraPro Pikavedeneriste on uusi yksikomponenttinen, erittäin nopeasti kuivuva vedeneriste, joka soveltuu testatusti myös ilmavuotokorjauksiin. (Vahanen Rakennusfysiikka Oy, 2016)

Lue lisää Ilmavuoto- ja radonkorjaus -oppaastamme

Lue lisää Kiilto KeraPro –järjestelmän työohjeesta

Valmista jopa tunnissa

KeraPro voidaan levittää telalevityksen lisäksi myös korkeapaineruiskulla, jolloin pinta on valmis laatoitettavaksi jopa tunnissa! Telalevityksessä kuivumisajat ovat ensimmäisellä telauksella n. 1 h ja toisella n. 2 h eli laatoittamaan pääsee erittäin nopeasti.

Mittaus kalvoa rikkomatta

Kiilto KeraPro vedeneristeen kuivakalvon paksuus voidaan mitata kalvoa rikkomatta! Kuivakalvon paksuuden mittaus voidaan suorittaa ultraäänimittausmenetelmällä, kun alusta on riittävän sileä. Tämä menetelmä on erittäin luotettava ja nopea. Menetelmä on VTT:n testaama: testausseloste VTT-S-02909-16.

Oranssissa värissä erottuvat hyvin harmaat ja valkoiset lyijykynän jäljet, aivan kuin laserin viivat. Lisäksi geelimäisen olomuotonsa ansiosta KeraPro pysyy hyvin telassa ja helpottaa näin työn etenemistä.

KeraPron riittoisuus on 0,75 l/m² (1 kg/m²) ja kuivakalvon paksuus seinällä ja lattialla min. 0,5 mm.

Kiilto KeraProta on saatavissa 1, 5, 10 ja 15 litran pakkauksissa. Yhdellä 15 litran astialla vedeneristää siis jopa 20 m²!

Lisätietoja tuotteesta sekä mm. videot ruiskutuksesta ja ultraäänimittauksesta kalvoa rikkomatta, löydät täältä.


Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän