Kiilto Airblock – Tutkitusti tiivis ratkaisu vaativiin kohteisiin

Päivämäärä: 1.7.2020

Kiilto Airblock Coat ja Airblock Fiber tekevät ilmavuotojen ja radonin hallinnasta kustannustehokasta. Moderni, nauhaton ja 1-komponenttinen tiivistys voidaan optimoida kohteen mukaan. Lopputuloksena on tutkitusti tiivis ilmavuotokorjaus.

Kustannustehokkaampaa tiivistyskorjausta

1-komponenttiset Kiilto Airblock Coat ja Airblock Fiber säästävät aikaa ja vaivaa. Ne voidaan sekoittaa työmaalla turvallisesti ilman erikoisvarusteita. Helppo tiivistyskorjaus tehdään ruiskulla, telalla tai sivelemällä. Tiivistysaineet voidaan levittää märkää-märälle, ilman odottelua kuivumisesta. Läpikuivuus saavutetaan normaaliolosuhteissa viimeistään 24 tunnissa.

Monipuoliset käyttökohteet

Kiilto Airblock-tiivistysratkaisu soveltuu ilmavuotojen ja radonin hallintaan seinien ja lattioiden rajapinnoilla, ja ikkunoiden sekä ovien liitoskohdissa. Ruiskutettava Kiilto Airblock Coat sopii laajoille seinä-, katto- ja palkistopinnoille. Pastamainen, kuituvahvistettu ja erinomaisesti tarttuva Kiilto Airblock Fiber, on paras ratkaisu erityisesti rakenteiden liitosten ja läpivientien tiivistyskorjaukseen. 

Kumpikin moderni tiivistystuote voidaan käyttää ilman pohjustusta esimerkiksi kuivalle ja pölyttömälle betonipinnalle, maalatulle ja maalaamattomalle puulle sekä kipsikartonkilevylle. Levityksen jälkeen pinta voidaan tasoittaa, maalata, tai jättää jopa viimeiseksi pinnaksi. 

Tutkittua tiiveyttä

Kiilto Airblock -tuotteet ovat ilmatiiveystestattuja. Ne ovat lisäksi M1- ja LEED-sertifioituja. Liuotteettomat tiivistysaineet ovat myös ympäristöystävällisempiä. Kiilto Airblock Coat ja Airblock Fiber sopivat tavanomaisen ilmavuototiivistyksen lisäksi erikoiskohteisiin, joissa niitä voidaan käyttää villakuitujen sitomiseen, radonin diffuusion hallintaan ja vaativissa tapauksissa jopa asbestin pinnoittamiseen. 

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän