Kevään uutuus Kinnarpsilta: Trixagon – joustavuus pääosassa

Päivämäärä: 18.2.2013

Kaikki sopii yhteen, ja yhdistelmiä on loppumattomasti. Trixagonin muotoilussa Kinnarps on käyttänyt kuusikulmiota ja hyödyntänyt sen maksimaalisesti. Uusi sarja sisältää pöytiä, säilytyskalusteita sekä istuimia.

Joustava, leikkisä muotoilu ja kalustesarjan modulaarisuus luovat rajoittamattomasti mahdollisuuksia. Riippuen siitä miten tuotteet sijoitetaan, täysin erilaisia ympäristöjä voidaan luoda – Se on suuri etu jos herää tarve nopeasti uudelleen järjestellä kalusteita, tai muuttaa työympäristön luonnetta. Lisäksi uusi mielenkiintoinen muoto tekee kalusteesta sopivan yhtä hyvin koulutus- kuin julkitiloihin tai yritysten työympäristöihin.

“Trixagonissa on kysymys oppimisesta, viestinnästä ja opettamisesta. Nämä kolme asiaa sopivat yhteen samalla tavalla kuin Trixagonin eri moduulitkin. Trixagon symboloi kehitystä ja dialogia jossa tärkeintä on tuloksellisuus,” sanoo Anne Reinholdt, Kinnarpsin arkkitehti ja yksi projektin keskushenkilöistä.

Kinnarps esitteli Trixagonin Tukholman messuilla helmikuussa. Koivu, pyökki ja tammilaminaatti sekä valkoinen ja harmaa, tulevat olemaan vakiovaihtoehtoja pöydissä ja säilytyskalusteissa. Istuin on saatavana usealla Kinnarps-valikoiman kankaalla verhoiltuna. Lisäksi on mahdollista, kuten aina Kinnarps-kalusteiden kohdalla, tehdä omintakeisia valintoja ja asiakaskohtaisia, yksilöllisiä sovelluksia.

Kinnarps Oy on suomalainen perheyhtiö, joka toimittaa sisustamisen kokonaisratkaisuja toimisto- ja julkitiloihin. Koko toimitusketjun työtä määrittävät korkea laatu ja ympäristöystävällisyys – aina raaka-aineiden hankinnasta kalusteratkaisun toteuttamiseen saakka. Kinnarps Oy:n liikevaihto on n. 15 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 50 henkilöä. Yhtiö on Perheyritysten liiton sekä Suomen Yrittäjien jäsen. Kinnarps-konserni on Euroopan suurin työympäristön kalustaja. Toiminta ulottuu 40 maahan ja konsernin palveluksessa on n. 2 700 työntekijää.

Lisätietoja: Kinnarps Oy puh. 0207 561 200

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Helsinki

Fujitsun Helsingin pääkonttorin tiloissa tehtiin perusteellinen saneeraus ja ...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi