Kestävä rakentaminen ja sertifioinnit Schücon järjestelmillä

Päivämäärä: 24.10.2016

Keskeisillä paikoilla sijaitsevat, arvokkaat toimistorakennukset suunnitellaan, toteutetaan ja sertifioidaan nykyään taloudelliset näkökohdat huomioiden. Kriteereinä toimivat ekonomiset, ekologiset ja sosiokulttuuriset aspektit, kuten myös tekniikka ja prosessilaatu. Tavoitteena on varmistaa rakennustapa, jossa on huomioitu materiaalien käyttäjäystävällisyys, pitkäikäisyys ja kierrätettävyys. Näin säästetään luonnonvaroja ja ympäristöä, ihmisen hyvinvointia tukien. Rakennuksen sertifiointi edellyttää teknisesti kehittyneitä julkisivujärjestelmiä ja kokonaisvaltaista suunnittelua. Drees & Sommer on tarkastanut Schüco-tuotteiden soveltuvuuden näiden suhteen ja todennut niiden täyttävän sertifiointijärjestelmien vaatimukset täydellisesti.

Schücon järjestelmät ovat testien perusteella mitä parhaiten soveltuvia sertifioitaviin rakennuksiin, sillä ne ovat lähes huoltovapaita, kestäviä, käyttäjäystävällisiä, energiatehokkaita ja kierrätettäviä. Järjestelmät tarjoavat myös runsaasti suunnittelun vapautta. Lisäksi Schüco valmistaa järjestelmiä, jotka lisäävät asuinmukavuutta optimoimalla sisään tulevan valon, tuuletuksen ja auringonsuojan määrää. Schüco on jo vuosikymmenten ajan testannut oman tuotekehityksensä tuotteet omassa, jatkuvasti laajentuvassa testi- ja teknologiakeskuksessaan Saksan Bielefeldissä. Saksassa kansallinen sertifiointilaitos DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle) on auditoinut teknologiakeskuksen, mikä takaa järjestelmien teknisen laadun. Schücon 360° kestävyyden toimintamalli sisältää tuotteen koko elinkaaren suljetussa ketjussa - suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta aina kierrätysmahdollisuuksiin asti.

Schücon järjestelmille on myönnetty kaikki tärkeimmät sertifikaatit: BREEAM, LEED ja DGNB.

Schücon ympäristönhallintajärjestelmä on sertifioitu ISO 14001 –normin mukaan.

Kuva: Siemens City, Wien:LEED-sertifiointi,
Schüco-järjestelmät: ikkunat, ovet, julkisivut, turvatuotteet

Schücon sertifiointeihin voi tutustua kansainvälisillä nettisivuillamme: https://www.schueco.com/web2/de-en/investors/sustainability/value_orientated_perspectives/building_certification

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:
Niko Krasi puh. 0400 262 144, e-mail: nkrasi@schueco.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän