Kesko tukee myymälöidensä huoltovarmuutta varavoimalla

Päivämäärä: 17.5.2023

Kesko on ollut kW-setin huoltosopimusasiakas vuodesta 2015 asti. Noin 50 myymälän varavoimakoneet huolletaan vuosittain varmasti, ajallaan ja sopimuksen mukaisesti.

K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppa, jonka markkinaosuus on Suomessa noin 36 prosenttia. Yhtiön vastuu Suomen ruokahuollosta onkin suuri, ja Keskon ruokatavaroista jo 80 prosenttia on kotimaisia. Yhtiö pääsi myös maailman 100 vastuullisimman yrityksen listalle jo 18. kerran (2005–2023).

Keskon huoltovarmuuteen vaikuttaa myös luotettava sähkön saanti. Sähköä tarvitaan Keskon myymälöissä vuoden jokaisena päivänä valaistukseen, asiakkaiden palveluun, lämmitykseen ja tuotteiden kylmäsäilytykseen. Kesko pyrkii tasaamaan sähkön kysyntäpiikkejä omalta osaltaan toimintaansa muokkaamalla. Energiaa on säästetty yhtiössä jo pitkään erilaisilla säätö- ja seurantajärjestelmillä sekä modernilla lämmitys- ja jäähdytystekniikalla.

Sähkökatkoihin varaudutaan varavoimalla. – K-ryhmän myymälöiden luotettava sähkön saanti on turvattu kW-setin huoltamilla varavoimaratkaisuilla jo vuosia ympäri Suomen, kertoo K-Groupin kiinteistöpäällikkö Ari Pärssinen.

Keskon yhteistyö kW-setin kanssa on jatkunut vuodesta 2015 asti, ja sopimusta jatkettiin jälleen vuoden 2023 alussa. Varavoimakoneiden huoltosopimuskohteita on Keskolla ympäri Suomen noin 50 myymälässä, joista suurin osa on K-Citymarketeja ja K-Rautoja. Huolto kattaa yli 70 laitetta. – Samassa yhteydessä huollamme myös sprinklereiden dieselmoottorit, toteaa kW-setin huoltopäällikkö Antti Sihvonen.

Huoltosopimusasiakkaan huollot tehdään aina ajallaan

kW-setin huoltopalveluilla varmistetaan K-ruokakauppojen elintarviketurvallisuutta ja luotettavia palveluja myös poikkeustilanteissa. – Meille on tärkeää auttaa Keskoa omalta osaltamme pitämään kiinni Suomen huoltovarmuudesta, Sihvonen sanoo.

Huoltosopimusasiakkaana Kesko voi luottaa siihen, että varavoimakoneiden huollot toteutetaan kerran vuodessa ilman asiakkaan omaa muistamista tai huoltoaikojen tilaamista. Varavoimakoneiden tiedot ovat tallessa kW-setin digitaalisessa järjestelmässä, ja huollot tehdään näin aina ajallaan.

– Keskolla on käytössään myös huoltonumeromme, jonka kautta vikatilanteisiin löytyy nopeasti apua, Sihvonen lisää. Lisäksi kW-setin ammattilaisilla on pääsy Keskon Tampuuri-hallintajärjestelmään, jonne päivitetään suoraan raportit kaikista huoltotoimenpiteistä. – Myös vikailmoitukset tulevat meille Tampuurin kautta.

Sihvosen mukaan erikoistilanteissa kW-set voi tuoda paikalle siirrettävän vuokravaravoimakoneen avaimet käteen -palveluna. Se vastaa sähkön tuotannosta myymälän eri toimintoja varten, esimerkiksi öiseen aikaan toteutettavien muuntamohuoltojen aikana. – Vuokrakoneella voidaan tuottaa sähköä tarpeen mukaan myös sellaisissa Keskon toimipisteissä ja myymälöissä, joissa omaa varavoimakonetta ei ole.

 

Referenssihankkeet kW-set Oy

M-talo, Seinäjoen sairaalatalo

M-talo, Seinäjoen sairaalatalo

Uudisrakennus | Seinäjoki | n. 55,00 milj €

M-talon suunnitteluun liittyen tehtiin energiaoptimointi, jonka avulla saat...

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje