Kaunotar vai kulkuri? Katsotaan kalusteita uusin silmin

Päivämäärä: 30.7.2018

Raikas, idearikas ja leikkisä design inspiroi ja houkuttaa kalustamaan perinteistä poiketen. Mielenkiintoiset uutuustuotteet ottavat kantaa ja antavat mahdollisuuksia toteuttaa paljon puhuttua aktiivisempaa elämäntyyliä pelkän puhumisen asemesta.

Vagabond on nimensä mukaisesti kulkuri, jonka voi löytää monesta erilaisesta tilasta. Sen erottaa toisista pöydistä paitsi rouhea design, myös monikäyttöisyys, jolle vain mielikuvitus asettaa rajat. Voitko nähdä pöydän keräämässä porukan ympärilleen ryhmätyötilassa tai luomassa tunnelmaa ravintolasalissa? Päätyjen telineisiin voi kiinnittää erilaisia tarvikkeita ja saatavana on laatikoita ja magneetteja, joilla varusteiden säilyttäminen on helppoa, ja jotka laajentavat tilan pöytäpinnan ulkopuolelle. Lisäksi pöydän yläpuolella kulkevaan tankoon voi ripustaa valaisimia ja amppeleita tai vaikkapa henkareita. Mahdollisuuksia on lukemattomasti. Pöydän ääreen sopiva hauska Motus rullaa kevyesti. Jakkaran ympäriverhoiltu istuin on tarpeen mukaan ryhdikäs penkki tai rento ratsukko. Pyörillä saa istumiseen myös liikettä.

Kinnarpsin uusien kumppaneiden tuotteet puhuvat myös samaa kieltä ja edistävät liikettä työpäivän aikana. Toimiston puolapuut houkuttavat roikkumaan tai nostamaan leukaa ja kun on riittävästi riiputtu, voi kirmata ergonomisen työpistepyörän selkään. Aina ei onneksi tarvitse huhkia. Rauhallinen sopukka vaikkapa musiikin tahdissa työskentelyyn, löytyy erilaisista siirrettävistä hiljaisista huoneista tai tuoleista.

Ideoihin ja uutuuksiin voi tutustua Kinnarpsin Helsingin uudistetussa näyttelyssä!

 

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän