INR – Nerokkaita säilytysratkaisuja suihkutilaan

Päivämäärä: 11.12.2018

Nerokkaita säilytysratkaisuja suihkutilaan!

Toimivan kylpyhuoneen tuntee siitä, että kaikille tavaroille löytyy oma paikka. Shampoopullot, pesuaineet, pyyhkeet ja muut arjen pikku tavarat öihin on helppo sijoittaa INR:n nerokkaisiin säilytyslokeroihin ja hyllyköihin. Niissä tavarat pysyvät aina siistissä järjestyksessä. Ja mikä parasta, säilytyshyllykkömme ovat suunniteltu ympäristöystävällisesti kestämään vettä!

PILE säilytyshyllykkö

PILE on todellinen innovaatio shampoopullojen ja pesuaineiden säilytykseen! Suihkuseinään integroitava säilytyshyllykkö on nerokas keksintö, joka ratkaisee suihkutilan säilytysongelmat kertaheitolla. Shampoopullot ovat siististi piilossa, mutta silti helposti saatavilla. Hyllykössä on tilaa kaiken kokoisille pulloille, sillä hyllyt ovat portaattomasti säädettävät. PILE hyllyssä kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla, mukaan lukien pyyhe, jolle löytyy tyylikäs ripustuskoukku hyllykön ulkopuolelta. PILE hyllykkö on helppo yhdistää Joutsenmerkittyjen LINC- ja SYNC –suihkuseiniemme kanssa.
Lue lisäähttps://www.inr.se/sortiment/duschforvaring/

NEST ja CASE –seinäkaapit

NEST ja CASE seinäkaapit ovat erinomainen valinta pesuaineiden ja shampoopullojen säilyttämiseen. Design-henkiset seinäkaapit sopivat mainiosti sijoitettavaksi sekä suihkutilan sisä- että ulkopuolelle. Kätevissä seinäkaapeissa pullot pysyvät järjestyksessä ja ovat helposti saatavilla, mutta silti katseelta piilossa. NEST ja CASE –seinäkaapit ovat tehty alumiinista ja huurreakryylista. Niitä on saatavilla sekä pysty- että vaakamallisena, kolmessa eri värissä; mattamusta, harmaa ja valkoinen. Seinäkaapit voidaan kiinnittää näppärästi myös liimaamalla, jolloin seinäkaakeliin ei tarvitse porata reikiä.

Lue lisää https://www.inr.se/sortiment/duschforvaring/

BOW - pyyhekuivain

RED DOT palkitut BOW –pyyhekuivain ja BOW -pyyhekoukku säilyttävät ja kuivattavat pyyhkeet hetkessä. Sähkökäyttöisen kuivaimen kaareva muotoilu, hienostunut LED-valaistus ja tarkkaan mietityt väriyhdistelmät tekevät siitä ilmeikkään ja sisustuksellisen. BOW kuivain lämmittää ja kuivattaa pyyhkeet energiatehokkaasti ja nopeasti. Sen teho on 34W ja IP-luokka 44. BOW kuivain on saatavana kuudella eri väriyhdistelmällä. Lue lisää https://www.inr.se/sortiment/handdukstorkar/

SANKA ja INR tarjoavat yhdessä markkinoiden laajimman valikoiman laadukkaita suihkutilakalusteita ja varusteita kaikkiin kylpyhuoneisiin

Referenssihankkeet INR

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi