Innovatiivista teräksen jalostamista

Päivämäärä: 18.3.2014

LUNDELL-PROFILE terästuotteita käytetään laajalti uudis- ja korjausrakentamiseen Suomessa. Niillä korvataan lähinnä puuta seinien, kattojen ja muiden rakenteiden valmistamisessa. Aulis Lundell Oy:n tuotteet sopivat erityisesti kohteisiin, joissa lämpötilan, kosteuden ja painorasituksen pitkäaikaiset vaihtelut edellyttävät mahdollisimman suurta tasalaatuisuutta. Valikoiman menestys perustuu siihen, että niissä teräkseen on lisätty ainutlaatuisia lujuutta sekä lämpöenergian siirtämiseen vaikuttavia ominaisuuksia. Tuotteet valmistetaan tehtaallamme Saukkolassa, Lohjalla.

http://www.aulislundell.fi/tuotteet

Julkisivun ulkoseinärangat Eko-Pro

Vaativissa kohteissa kehittyneen julkisivujen kantavien lämpörankojen pitkälle viety esivalmisteisuus nopeuttaa rakentamista työmaalla. Eko-Pro seinärungon lähes vapaa aukotus ja erilaiset pintaverhousvaihtoehdot mahdollistavat julkisivuarkkitehtuurin tarkan sovittamisen eri kohteiden vaatimuksiin. Ulkoseinäratkaisumme tuo nopeutta ja laatua rakentamiseen.

Käyttökohteet:
toimisto- ja liiketilarakentaminen, julkinen rakentaminen, teollisuustiloihin sekä asuntotuotantoon lisätila- ja korjausrakentamiseen

PROFIILIEN TOIMITUSNOPEUS JA HYVÄ SAATAVUUS

Valmistamme tuotteemme rullamuovausteknologialla, joka varmistaa kohteisiinne tuotteiden nopean saatavuuden ja tuotantomenetelmä taloudellisuuden. Olemme luotettava yhteistyökumppani niin pienille kuin suurillekin yrityksille, sillä toimituskapasiteettimme on erittäin suuri ja silti voimme tehdä kaikkien määrien tuotekohtaiset räätälöinnit kohteenne mukaan.

http://www.aulislundell.fi/materiaalipankki/terasrakenneratkaisut

Löydät kevytrakenneratkaisut LUNDELL-PROFILE valikoimasta rakennuksen joka kohtaan:
Sisärakentamiseen tai julkisivuihin.

Teräs on tämän päivän laadukas materiaaliratkaisu

TALOUDELLINEN

Teräs on kevyt, luja ja materiaalihinnaltaan vakaa materiaali. Teräksen valmistus on tehokasta ja se on monipuolisesti kierrätettävissä oleva materiaali, joten tämä kaikki on huomioitu myös hinnassa. Teräs on luotettavasti ja helposti yhteen liitettävää myös muiden materiaalien kanssa, joten eri materiaalien hyvä kokonaisuus on taloudellinen vaihtoehto.

MUUNTOJOUSTAVA

Rakenteiden ja tilojen muunneltavuus on hyvä suunnitteluvaiheessa sekä myös käyttövaiheessa. Lundell-Profile kevytrakenteiden ratkaisut ovat erittäin elinkaaritaloudellisia ja täten myös muunneltavia.

LYHYT RAKENNUSAIKA

Teräsrunkojen pystytys on nopeaa. Tehtaalla valmistetut teräsprofiilit ovat erittäin mittatarkkoja komponentteja ja ne ovat helposti yhteen liitettävissä. Esimerkiksi väliseinissä profiilien kiinnitys tapahtuu vasta kun kipsilevy ruuvataan runkoon kiinni. Tällä säästetään huomattavasti rakennusaikaa ja materiaalien ollessa aina mittatarkkoja on työskentely nopeaa.

KESTÄVÄ

Teräsrakenteiden pitkäaikaiskestävyys on markkinoiden paras. Teräs ei pala, eikä lahoa ja se soveltuu kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin. Liitostekniikka ei ole altis säävaihteluille, joten asennusajankohdallakaan ei ole väliä. Käyttökokemuksia on pilvenpiirtäjistä, siltoihin ja pientaloihinkin, joten teräs on suosittu materiaali rakentamisessa.

EKOLOGINEN

Teräksen valmistus on tehokasta ja se on monipuolisesti kierrätettävissä oleva materiaali ja rakennusmateriaalien valinnalla voidaan vaikuttaa yhteiseen ympäristöömme. On tärkeää että rakennuksista tehdään pitkäikäisiä ja vähän energiaa kuluttavia, tällöin teräs on ekologisesti edullinen materiaali. Teräsprofiilien valmistuksessa ei synny jätettä. Tarvittaessa jokainen komponentti voidaan irrottaa ja käyttää yhä uudestaan. Teräsrunko voidaan kierrättää rakennuksen käyttöajan päätyttyäkin toisin kuin muut materiaalit. Teräs on moderni rakenneratkaisu ja ekologisin vaihtoehto rakentamisessa.

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

As Oy Espoon Tawastikallio

As Oy Espoon Tawastikallio

Uudisrakennus | Espoo | 18,10 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Kalasataman Huvilat Helsinkiin

Kalasataman Huvilat Helsinkiin

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Kerrostalo As Oy Turun Androksenranta

Kerrostalo As Oy Turun Androksenranta

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Caritas Matriiti

Caritas Matriiti

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa palvelutalot, paikkakunnalla Oulu. ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän