Initial Signature-sarjan automaattiset annostelijat

Päivämäärä: 26.9.2017

Initialin valmistamat automaattiset annostelijat on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Niin ikääntyvä väestömme kuin lapsienkin tarpeet on otettu huomioon suunniteltaessa automaattisia annostelijoita. Annostelijat annostelevat niin käsipaperin kuin saippuankin vaivattomasti ilman mekaanista kosketusta.

Annostelijat on muotoiltu pohjoismaiseen tyyliin ja niitä löytyy useissa eri väreissä. Signature-sarja on valittu 2014 RedDot Award voittajaksi. Red Dot Award -palkinto jaetaan vuosittain 16 kategoriassa. Vuonna 2014 kilpailussa oli yhteensä 4815 osallistujaa ympäri maailman. Yhteisenä nimittäjänä jokaisessa kategoriassa on, että alan riippumattomat asiantuntijat palkitsevat yrityksiä, joiden tuotteissa innovatiivinen design yhdistyy saumattomasti korkeaan laatuun

Vaivattomuus

Annostelijoiden suunnittelussa on otettu huomioon myös siivouksen helppous. Automaattisien annostelijoiden täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Lisäksi jokainen annostelijan osa on vaihdettavissa, tällöin saadaan vähennettyä muovijätteen syntymistä, kun koko annostelijaa ei tarvitse vaihtaa.

Non touch paperiannostelija

Ainutlaatuinen ratkaisu käsien kuivaukseen. Käyttö on nopeaa, helppoa ja hygienistä. Non touch rullapaperiannostelija on kustannustehokas ratkaisu jolla vähennät paperinkulutusta ja parannat asiakasviihtyvyyttä.

Elektroninen silmä käynnistää käden heilautuksesta annostelijan, joka syöttää rullapaperia hygieenisesti arkin kerrallaan.

Paperin pituutta voi helposti säätää kolmeen eri pituuteen 18cm, 28cm tai 37cm. Ei hukkapaperia välitäytön ansiosta.

Innovatiivinen annostelija ja imukykyinen paperi muodostavat kokonaisuuden, jonka avulla saavutetaan optimaalinen hygienia ja taloudellisuus.

Non touch saippua-annostelija

Kunnollinen käsienpesu saippualla estää käsien kautta leviävien tautien matkan.

Nyt perinteisen painettavan saippua-annostelijan rinnalle on tullut automaattinen saippua-annostelija. Non-Touch annostelijan helppokäyttöisyys nostaa käsihygienian uudelle tasolle.

Annostelijan elektronin silmä havaitsee käden ja annostelee saippuan helposti ja nopeasti. 

Referenssihankkeet Rentokil Initial Oy

Borealis / Rentokil Initial yhteistyö
Ratsastuskeskus Ilo - Rentokil Initial yhteistyö
Harjattula Golf - Rentokil Initial yhteistyö

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän