VIRUSKILLER™ - Ainutlaatuinen puhtaan ilman ratkaisu

Päivämäärä: 1.11.2021

Initial voi auttaa yritystäsi hengittämään hieman helpommin VIRUSKILLER™ teknologian avulla, joka puhdistaa ilman haittatekijät ja tappaa 99,9999%* ilmassa olevista viruksista, mukaan lukien koronaviruksen, vain yhdellä ilmanläpäisyllä.

Yritykset ovat kokeneet ennennäkemättömiä haasteita koronaviruspandemian aikana. Olemme keskittyneet enemmän kuin koskaan pitämään työntekijämme ja asiakkaamme turvassa näkymättömältä riskiltä. Initialin hiljattain tuottaman maailmanlaajuisen tutkimuksen perusteella 72%** ihmisistä ovat pandemian seruauksena huolissaan bakteerien leviämisestä hengittämänsä ilman kautta julkisissa tiloissa. Todistetusti puhdas ilma saisi 45 % vastaajista todennäköisemmin vierailemaan hotelleissa ja 43 % todennäköisemmin kauppakeskuksissa, ravintoloissa ja supermarketeissa. 41 % vastaajista sanoi, että se saisi heidät todennäköisemmin vierailemaan elokuvateattereissa.

Innovatiivinen VIRUSKILLER™ teknologia on suunniteltu vetämään sisäilmaa hengitysalueelta yksiköihin, puhdistamaan sen ja lähettämään puhdasta ilmaa takaisin kriittiselle hengitysalueelle. Ainutlaatuinen ratkaisu tekee tehokasta työtä suodattaen, neutraloiden ja dekontaminoiden ilman reaaliajassa, jotta asiakkaasi ja henkilökuntasi pysyvät terveinä.

 

VIRUSKILLER™ on kokonaisvaltainen sisäilman teknologia, joka on suunniteltu sieppaamaan, puhdistamaan ja kierrättämään ilmaa reaaliajassa:

Enemmän kuin pelkkä ilmanpuhdistin:
VIRUSKILLER™ on rakennettu alusta alkaen tehokkaaseen dekontaminaatioon.

Puhdistus oikein tehtynä:
Tehokasta pölyn, siitepölyn, kaasujen ja VOC-yhdisteiden poistamista tyylikkäässä, modernissa ulkokuoressa.

Laboratoriotestattu ja tarkastettu:
Luokkansa paras ilmanpuhdistus- ja dekontaminaatioteho.

Sertifioitu turvallisuus:
Turvallinen, sertifioitu ja päästötön. VIRUSKILLER™ työskentelee kovasti, antaen sinulle mielenrauhan keskittyä siihen, mitä teet parhaiten. 

Maailmanlaajuinen kokemus:
Kaupalliset, teolliset ja lääketieteelliset tilat ympäri maailmaa ovat luottaneet VIRUSKILLER™ teknologiaan lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Ainutlaatuinen ratkaisu, joka tuottaa koronaviruksesta puhdistettua ilmaa

VIRUSKILLER™ hyödyt
 

Helppo ja joustava ratkaisu

VIRUSKILLER™ ei vaadi työlästä asennusta tai pysyviä muutoksia tilaan ja laitetta on helppo siirtää tarpeen mukaan. Huolehdimme säännöllisestä huollosta, jotta laite toimii korkeimmalla kapasiteetillaan kaikkina aikoina. 

Reaaliaikainen suojaus

Kaikki julkiset tilat voivat kokea korkeaa sisäilman saastumista. VIRUSKILLER™ tarjoaa suojan ilmassa leviäviä epäpuhtauksia vastaan koko päivän ajan.

Antaa mielenrauhaa

Suodatus, neutralointi ja dekontaminaatio antavat mielenrauhaa, rohkaisevat asiakkaita viihtymään tiloissa ja antaa henkilöstölle turvallisuuden tunteen työpaikalla.

Kilpailuetu

Investointi sisäilman turvallisuuteen on keskeinen tekijä kilpailussa, antaen yrityksille mahdollisuuden osoittaa sitoutumistaan asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvointiin.

 

Pysäytä ilmaperäiset tartunnat ja paranna hyvinvointia  

VIRUSKILLER™ on testattu ja toimivaksi todettu ratkaisu, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän lääketieteellisen tason suodattimia ja UV reaktorikammion, tuottaakseen puhdasta, turvallista ilmaa. Tuotesarjasta löytyy ratkaisu kaikkiin tiloihin ja laitteet ovat ohjelmoitavissa tarpeidesi mukaan.

Lue lisää alla olevasta linkistä. 
 

*Itsenäisesti testattuna Coronavirus DF2:ta (koronaviruksen korvike), adenovirusta, influenssaa ja poliota vastaan, yksikön havaittiin tappavan 99,9999% viruksista yhdellä ilmanläpäisyllä

**Perustuu The Global Hygiene Reset dataan, joka tutkii pandemian vaikutusta ihmisten asenteisiin, käyttäytymiseen ja odotuksiin hygieniaa kohtaan. Rentokil Initial, maailman johtava tuholaistorjunta- ja hygieniapalvelujen tarjoaja tuotti kyselyn 20 000 ihmisellä 20 maassa EMEA:ssa, APAC:ssa ja AMER:ssä rakentaakseen globaalia näkökulmaa.

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän