IN-DRÄN Alkuperäinen biomoduuli - moniin jäteveden käsittelytarpeisiin

Päivämäärä: 20.12.2016

IN-DRÄN on jätevesien käsittelyssä käytettävä moduulituote, jota käytetään jätevesien imeytys- ja suodatuskentissä. Nimensä mukaisesti, kun moduulista on kyse, voi jätevesien käsittelyjärjestelmän kapasiteettiä kasvattaa moduuli moduulilta 125l/vrk tarkkuudella. IN-DRÄN soveltuu niin pieniin mökkijärjestelmiin kuin useiden kiinteistöjen tai muulla tavalla suurempien kohteiden tarpeisiin. Suurten kohteiden konseptin nimi on IN-DRÄN Max. Max konseptissa mitoitamme alkutietojen perusteella järjestelmän puolestanne. Teemme periaate piirroksen mitoituksen pohjalta dwg- tai pdf-muodossa sekä annamme budjettitarjouksen projektin budjetointia varten.

Alkuperäisenä moduulituotteena IN-DRÄN:in historia on merkittävästi kilpailevia tuotteita pidempi, elinkaari tiedetään käyttökokemusten mukaan eikä arviolta. Pohjoismaissa IN-DRÄN on ollut vuodesta 1990 ja Suomessa 2000 vuodesta alkaen. Pohjois-Amerikassa tuotteen asennukset alkoivat jo vuonna 1978 ja laajamittainen markkinointi 1986. Kohteiden määrä pohjoismaissa on 60000 luokkaa, Pohjois-amerikassa satojatuhansia. Hyvät keksinnöt kestävät aikaa ja ovat yksinkertaisia toteutukseltaan.

IN-DRÄNin toiminnan perusta on laajan biokerroksen yhdistäminen hyvään hapen saantiin. Orgaanista-ainetta hajoittaville bakteereille tulee olla mahdollisimman hyvät edellytykset toimia. Kun olosuhteita biologiselle puhdistukselle näin parannetaan pienenee puhdistuskentän alan tarve oleellisesti kun toiminta tehostuu. Järjestelmä on huolloltaan yksinkertainen ja toiminnaltaan varma. Jätevesien puhdistus pysyy hyvällä tasaisella tasolla kausittaisista käyttökatkoksista tai kuormitusvaihteluista huolimatta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän