Ilmanvaihtokone Enervent Salla on pieni voimanpesä

Päivämäärä: 12.4.2019

Enerventin ilmanvaihtokone Salla on erittäin tehokas, mutta kooltaan pieni. Se sopii vaikka kylpyhuoneeseen pesutornin päälle.

Enervent Salla on uusi, Enerventin huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneiden perheeseen kuuluva, keskikokoisiin omakotitaloihin, rivitalo- ja kerrostaloasuintoihin suunniteltu ilmanvaihtokone.

Pienen kokonsa, 580 x 500 x 490 mm, vuoksi sen voi asentaa esimerkiksi kylpyhuoneeseen pesutornin, vaikkapa kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen kaapiston päälle. Paitsi että Salla on matala, siinä on myös sisäänrakennettu vesilukko tippavedelle. Näin asentaminen ahtaisiin paikkoihin käy kätevästi.

Enervent Sallassa hyödynnetään uudenlaista teknologiaa, jonka ansiosta automaattisulatusta ei tarvita. Ilmanvaihtokoneen rakenne ja ilmavirrat on suunniteltu estämään jäätyminen. Enervent Salla toimii Suomen haastavissa olosuhteissakin jatkuvasti energiatehokkaasti.

Pyörivällä lämmönvaihtimella varustetun Enervent Sallan energialuokka on A ja maksimi-ilmamäärä 104 l/s @ 100 Pa.

Ilmanvaihtokonetta ohjataan Enervent eWind- tai eAir-automatiikalla.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän