Svea Cooler ratkaisee kotien ilmanvaihdon ja jäähdytyksen

Päivämäärä: 23.3.2023

Pieneen tilaan sopivassa Svea-ilmanvaihtokoneessa on isomman koneen ilmavirta ja energiatehokkuus. Siihen integroitava Cooler-jäähdytysyksikkö viilentää kodin vedottomasti.

Asumisen vaatimustason muutos on kasvattanut kiinnostusta erilaisiin viilennysvaihtoehtoihin. Vastasimme Enervent Zehnderillä asiakkaiden toiveisiin ja kehitimme Svea Cooler -yhdistelmän.

Enervent Sveasta löytyvät suuremman kokoluokan laitteiden ominaisuudet, mutta se vaatii suhteessa vain vähän tilaa. Pienestä koosta huolimatta ilmanvaihtokoneessa on sekä pyörivä lämmönsiirrin, 800 W jälkilämmityspatteri, että energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet. Svean voi kätevästi asentaa seinälle tai kattoon.

Svea suunniteltiin jo valmiiksi siten, että ilmanvaihtokoneen päälle voidaan sijoittaa erillisyksikkö, joka voi sisältää kompressoriviilennysyksikön tai esimerkiksi vesikiertoiset lämmitys- ja jäähdytyspatterit. Svea Cooler -yhdistelmä ei vaadi isompia tiloja, vaan kasvattaa ainoastaan laitteen korkeutta.

Svea Coolerin etuja
 

  • Kompakti laiteyhdistelmän koko, sopii pieniinkin tiloihin
  • Isomman koneen ilmavirta ja energiatehokkuus
  • Jäähdytys jakautuu tasaisesti kaikkiin huoneisiin
  • Viilennyksestä vastaavan Coolerin voi myös jälkiasentaa
  • Laitteet valmistetaan Porvoossa ja niillä on Avainlippu-tunnus

Katso video  
 

Laadun takaajana Eurovent Certified Performance -merkki
 

Enervent Zehnderillä on puolueettoman kolmannen osapuolen sertifiointi kaikille asuinrakennusten ilmanvaihtoa varten kehitetyille lämmönsiirrin- ja lämpöpumpputeknologiaa hyödyntäville pienkoneille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Svea Coolerista tai muista Enervent Zehnderin laitteista:
 

Ronni Laaksonen
+358 400 230 725
[email protected]
       

       

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän