Svea Cooler ratkaisee kotien ilmanvaihdon ja jäähdytyksen

Päivämäärä: 23.3.2023

Pieneen tilaan sopivassa Svea-ilmanvaihtokoneessa on isomman koneen ilmavirta ja energiatehokkuus. Siihen integroitava Cooler-jäähdytysyksikkö viilentää kodin vedottomasti.

Asumisen vaatimustason muutos on kasvattanut kiinnostusta erilaisiin viilennysvaihtoehtoihin. Vastasimme Enervent Zehnderillä asiakkaiden toiveisiin ja kehitimme Svea Cooler -yhdistelmän.

Enervent Sveasta löytyvät suuremman kokoluokan laitteiden ominaisuudet, mutta se vaatii suhteessa vain vähän tilaa. Pienestä koosta huolimatta ilmanvaihtokoneessa on sekä pyörivä lämmönsiirrin, 800 W jälkilämmityspatteri, että energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet. Svean voi kätevästi asentaa seinälle tai kattoon.

Svea suunniteltiin jo valmiiksi siten, että ilmanvaihtokoneen päälle voidaan sijoittaa erillisyksikkö, joka voi sisältää kompressoriviilennysyksikön tai esimerkiksi vesikiertoiset lämmitys- ja jäähdytyspatterit. Svea Cooler -yhdistelmä ei vaadi isompia tiloja, vaan kasvattaa ainoastaan laitteen korkeutta.

Svea Coolerin etuja
 

  • Kompakti laiteyhdistelmän koko, sopii pieniinkin tiloihin
  • Isomman koneen ilmavirta ja energiatehokkuus
  • Jäähdytys jakautuu tasaisesti kaikkiin huoneisiin
  • Viilennyksestä vastaavan Coolerin voi myös jälkiasentaa
  • Laitteet valmistetaan Porvoossa ja niillä on Avainlippu-tunnus

Katso video  
 

Laadun takaajana Eurovent Certified Performance -merkki
 

Enervent Zehnderillä on puolueettoman kolmannen osapuolen sertifiointi kaikille asuinrakennusten ilmanvaihtoa varten kehitetyille lämmönsiirrin- ja lämpöpumpputeknologiaa hyödyntäville pienkoneille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Svea Coolerista tai muista Enervent Zehnderin laitteista:
 

Ronni Laaksonen
+358 400 230 725
[email protected]
       

       

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje