iSLa-SOVELLUS OHJAA JATKOSSA IV-KONETTA ETÄNÄ

Päivämäärä: 24.5.2023

iSLa-SOVELLUS OHJAA ILMANVAIHTOKONETTA ETÄNÄ

Enervent Zehnder lanseerasi huhtikuussa IV-koneita ohjaavan mobiilisovelluksen. iSLa-sovellus helpottaa laitehallintaa entisestään. Uuden mobiiliratkaisun kehittäminen oli automaattinen jatkumo. Useimmilla on jo tänä päivänä sovelluksen käytön mahdollistava laite, eli älypuhelin tai tabletti. iSLa korvaa vähitellen koneiden mukana toimitetut erilliset käyttöpaneelit. Ne syrjäyttivät aikanaan laitteissa kiinni olleet säätökytkimet.

Merkittävin uudistus aikaisempaan on, että iSLa-sovellus palvelee sekä eAir-, että eWind-automatiikalla varustettuja ilmanvaihtokoneita. Sovelluksen käyttöönottoon tarvitaan ilmanvaihtokoneeseen liitettävä wifi-moduuli, joka toimitetaan uusien laitteiden mukana.

Ilmanvaihtokone on itsenäisesti toimiva laite

Pääsääntöisesti Enervent Zehnderin kaikki laitteet toimivat ilman säätämistä. Ne toimivat itsenäisesti ja mittaavat koko ajan ympäristön olosuhteita esimerkiksi sisäilman kosteutta. Ohjauspaneeleita on tarvittu lähinnä käyttöönoton yhteydessä, käyttötilanteen vaihtamiseen sekä huoltomuistutuksiin tai satunnaisten virhetilanteiden kohdalla. Sovellus tekee ilmoitusten seuraamisesta omasta sijainnista riippumatonta.

Käyttäjän näkökulmasta on käytännöllistä, että IV-koneen säätöjä voi tehdä etänä esim. matkan ajaksi, jos ne unohtuivat kotoa lähtiessä. Vastaavasti kotona-tilan voi aktivoida sopivasti ennen paluuta, jolloin sisäilmaston olosuhde on heti takaisin saapuessa miellyttävä.

iSLa-sovellus palvelee myös ammattilaisia

Uuteen iSLa-sovellukseen julkaistaan loppukesästä myös oma osio asentajalle, jolla onnistuu IV-koneiden käyttöönotto ja valvonta etänä.

iSLa on ympäristöystävällinen vaihtoehto

Sovellus auttaa vähentämään Aasiasta tilattavien komponenttien tarvetta ja samalla muovijätteen määrää. Kun ilmanvaihdon etävalvonta mahdollistuu sovelluksen ansiosta, vähentää se koteihin tehtäviä huoltokäyntejä ja lisää sovelluksen positiivista ympäristövaikutusta.

Koska vanhat ohjauspaneelit poistuvat käytöstä?

Ohjauspaneelit jäävät pois toimituksista tämän vuoden aikana. Tuki ja varaosatoimitukset jatkuvat niille kuitenkin vielä vuosia. Ilmanvaihtokoneiden omistajien ei tarvitse siirtymävaiheessa tehdä mitään. Niin halutessaan voi asiakaspalvelun kautta varmistaa sovelluksen käyttöönoton vanhemman laitteen kohdalla. Sovellus voidaan ottaa käyttöön useimmissa koneissa. Sitä varten tarvitsee wifi-moduulin, jonka voi tilata esim. Enervent Zehnderin verkkokaupasta osoitteessa webshop.enervent.com.

Uusi iSLa-sovellus on ladattavissa Google Play ja AppStore -sovelluskaupoista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää IsLa-sovelluksesta tai Enervent Zehnderin laitteista oman alueesi myyjältä tai asiakaspalvelustamme.

+358 207 528 800
[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän