Asennusammattilaisille oma sovellus IV-koneiden hallintaan

Päivämäärä: 20.9.2023

Enervent Zehnderin IV-koneita ohjaava iSLa-sovellus täydentyy asentajien osiolla.

Enervent Zehnderin iSLa-sovellus täydentyy asentajien osiolla

Enervent Zehnder lanseerasi huhtikuussa IV-koneita ohjaavan mobiilisovelluksen iSLan. Se korvaa vähitellen kokonaan koneiden mukana toimitetut erilliset käyttöpaneelit. iSLa tekee ilmoitusten seuraamisesta ja laitteen valvonnasta omasta sijainnista riippumatonta.

Merkittävin uudistus aikaisempaan on, että iSLa-sovellus palvelee sekä eAir-, että eWind-automatiikalla varustettuja ilmanvaihtokoneita.

Laitteiden käyttäjän näkökulmasta on käytännöllistä, että IV-koneen säätöjä voi nyt tehdä etänä. Esimerkiksi kotona-tilan voi aktivoida sopivasti ennen paluuta, jolloin sisäilmaston olosuhde on heti takaisin saapuessa miellyttävä.

Lokakuussa iSLa-sovellus täydentyy myös odotetulla asentajien osiolla. Jatkossa asennus- ja huoltohenkilöiltä onnistuu IV-koneiden käyttöönotto ja valvonta etänä, mikä säästää sekä ajokilometrejä että mahdollistaa nopeamman asiakaspalvelun.

Sovelluksen käyttöönotto on helppoa

iSLa-sovellus on ladattavissa Google Play ja AppStore -sovelluskaupoista.

Laitteiden käyttäjät

  • Ilmanvaihtokoneiden omistajien ei tarvitse siirtymävaiheessa tehdä mitään
  • Sovellus voidaan ottaa käyttöön useimmissa koneissa, mutta se ei ole välttämätöntä
  • Käyttöönottoa varten tarvittavan wifi-moduulin voi tilata Enervent Zehnderin verkkokaupasta osoitteessa webshop.enervent.com
  • Ohjauspaneelien tuki ja varaosatoimitukset jatkuvat vielä vuosia
     

Ammattilaiset

  • Asentajille tarkoitetun osion käyttöoikeus anotaan aina sovelluksessa. Huom! Hakemuksen käsittely kestää 1–3 vuorokautta.
  • Tarkempi ohjeistus löytyy Enervent Zehnderin verkkosivuilta

Ota yhteyttä ja kysy lisää iSLa-sovelluksesta tai Enervent Zehnderin laitteista oman alueesi myyjältä tai asiakaspalvelustamme:

+358 207 528 800
[email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje