Helvarin valonohjaussensorien valikoima laajenee

Päivämäärä: 18.10.2012

Täydensimme DALI-järjestelmäsensorivalikoimaamme kolmella erilaisella läsnäoloanturilla. Perusmalli DIGIDIM 311 perustuu PIR-teknologiaan. Se on uppoasennettava ja kiinnittyy asennuspintaan jousipitimillä. Sen valvonta-alue on halkaisijaltaan 7 metriä, kun anturi on asennettu 2,8 metrin korkeuteen. DIGIDIM 311 on suunniteltu luokka- ja toimistotilakäyttöön. Laitteen virrankulutus väylältä on vain 10 mA.

Uusi DIGIDIM 313 -anturi perustuu mikroaaltoteknologiaan ja on asennettavuudeltaan täysin identtinen DIGIDIM 311 -mallin kanssa. Sen valvonta-alue on halkaisijaltaan 12 - 16 metriä, kun anturi on asennettu 2,8 metrin korkeuteen. Säädettävyyden ja oikean sijoittamisen ansiosta läsnäolo-ohjaus toimii halutulla alueella. Laite on suunniteltu erityisesti avokonttorikäyttöön ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan laajaa valvonta-aluetta. Laitteen virrankulutus on 20 mA ja erillistä virtalähdettä käytettäessä kuormitetaan väylää vain 2 mA:lla. Mikroaaltoteknologiaan perustuva DIGIDIM 314 -anturi on asennettavuudeltaan samankaltainen kuin 311 ja 313. Isompana laitteena se tarvitsee hieman suuremman asennusaukon. Laite on tarkoitettu käytävien valvontaan ja sen valvonta-alue on ellipsin muotoinen. Valvonta-alue on maksimissaan 6 metriä leveä ja 30 metriä pitkä, kun anturi on asennettu 2,8 metrin korkeuteen. Valvonta-aluetta voidaan säätää ohjelman avulla sekä mekaanisesti. Anturin virrankulutus on 40 mA ja erillistä ulkoista virtalähdettä käytettäessä kuormitetaan väylää enää 2 mA:lla.

Kaikilta näiltä laitteilta saadaan yksilölliset osoitetiedot DALI-valaisinten ja - komponenttien ohjaukseen. Laitteita voidaan hyödyntää monipuolisesti täyden osoitteellisuuden ja muokattavuuden mukaan. Useita antureita voidaan liittää ohjelmallisesti yhteen ja laajentaa näin valvonta-aluetta. Kesän aikana laitteille tulevat myös erilliset pinta-asennuskehykset.

Uudet sensorit ovat jo saatavissa suoraan varastostamme ja niiden sähkönumerot ovat:
DIGIDIM 311, 2602054
DIGIDIM 312, 2602056
DIGIDIM 314, 2602057
Uudet sensorit täydentävät aiempaa DIGIDIM 312 (2602055) ja iDim 315 (2602058) -valikoimaa.

Lisätietoja :

Helvar Oy Ab puh. 09 5654 1

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Helvar Oy Ab

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Uudisrakennus | Tampere | 35,00 milj €

Rakennuksen bruttoala on noin 17000 m2, ja sen lisänä pysäköintihalli. Lasiju...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kulttuuritalot, paikkakunnalla Espo...

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Uudisrakennus | Tampere | 24,00 milj €

Tampereella Teiskontien ja Kuntokadun välisellä tontilla on opiskeltu jo vuod...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän