Digitaalinen ja skaalautuva Helvar Insights -pilvipalvelu

Päivämäärä: 10.5.2022

Helvar Insights on sarja skaalautuvia digitaalisia pilvipalveluita, jotka hyödyntävät käytössä olevista valonohjausjärjestelmistä ja sensoreista saatua tietoa. Insights tarjoaa älykkäitä ratkaisuja, jotka parantavat käyttäjien hyvinvointia ja rakennuksen tehokkuutta sekä auttavat vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa

Rakennusten käyttäjien uudet odotukset, työelämän muuttuneet tarpeet sekä älyrakennusten mahdollisuudet ovat yhdessä luomassa kysyntää tehokkuuden, käyttäjien turvallisuuden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Älykkään valaistuksenohjauksen sensorien tuottamaa tietoa voidaan jalostaa Smart Buildings -rakennusautomaatiojärjestelmiä ja niiden sujuvaa yhteistoimintaa varten.

Poikkeavat olosuhteet kuten korona osoittivat, että tarvitsemme kiinteistöihin entistä älykkäämpiä ja joustavampia ratkaisuja, jotka mahdollistavat rakennusten turvallisen ja optimaalisen käytön. Hybridityökulttuurissa on välttämätöntä ymmärtää, miten tiloja käytetään, kuinka paljon ja millaista tilaa kiinteistössä tarvitaan sekä mm. minimoida paikan päällä tapahtuva huolto.

Helvar Insights on turvallinen, pilvipohjainen käyttöliittymä, jonka selkeän pohjapiirrosgrafiikan avulla kiinteistöä voi seurata kaikkina vuorokaudenaikoina mistä tahansa. Raportit, analytiikka ja niiden pohjalta tuotetut suositukset auttavat rakennusten omistajia, kiinteistönhoitajia ja vuokralaisia tekemään päätöksiä luotettavilla tiedoilla. He voivat hyödyntää käytössä olevan älykkään valaistuksenohjauksen sensoreista kerättyjä tietoja ja suosituksia, ja näin parantaa ihmisten hyvinvointia, turvallisuutta ja tuottavuutta sekä rakennusten ekologisuutta ja energiankulutusta.

Näiden hyötyjen ja ominaisuuksien lisäksi Helvar Insights integroituu myös suureen määrään kolmansien osapuolten järjestelmiä ja palveluita. Koska älykäs valonohjausjärjestelmä muodostaa rakennuksen tiheimmän sensoriverkoston, on loogisinta hyödyntää näin kerättyä tietoa rakennuksen automaatiojärjestelmien kuten lämpötilan ja kosteuden optimaaliseen ohjaamiseen valon ja sen hyvinvointia tukevien ominaisuuksien lisäksi. Näin voidaan luoda parhaimmat olosuhteet tiloihin, joissa ihmiset työskentelevät, oppivat, toipuvat ja rentoutuvat. Tuloksena saavutetaan huomattavia kustannussäästöjä esimerkiksi henkilökohtaisen valaistuksen, ilmastoinnin ohjauksen, lämmityksen ja siivouksen optimoinnin avulla, ja parannetaan samalla tilan käyttäjien hyvinvointia ja turvallisuutta.

Helvar on älykkään valaistuksenohjauksen, innovaatioiden ja älyrakennuksia varten kehitetyn analytiikan edelläkävijä. Helvar Insights on suunniteltu auttamaan rakennuksen käytön ymmärtämisessä ja optimoinnissa, ja se heijastaa Helvarin ihmiskeskeistä toiminta-ajatusta ja järkähtämätöntä sitoutumista asiakkaidensa liiketoiminnan parantamiseen ja vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseen.

 Helvarin uusin tapaustutkimus Helvar Insightsin kanssa: Nova Hospital Jyväskylä.

Lisää tuotteesta Ohjelmistot

Ohjelmistot

Helvarin jatkuva ohjelmistojen ja laitteistojen kehitys tarjoaa intuitiiviset työkalut insinööreille Helvarin valonohjausjärjestelmien suunnitteluun, käyttöönottoon ja ohjelmointiin. Käyttöliittymäohjelmistot ja palvelupaketit ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat muokattavia ratkaisuja loppukäyttäjille.

Kaikki tuotteet

Kaikki tuotteet

Komponentti ja valonohjausjärjestelmä tuotteet.

Lue lisää

Dokumentit

Dokumentit

Sertifikaatit, huoltolomake ja dokumentit.

Lue lisää

Referenssihankkeet Helvar Oy Ab

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Uudisrakennus | Tampere | 35,00 milj €

Rakennuksen bruttoala on noin 17000 m2, ja sen lisänä pysäköintihalli. Lasiju...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kulttuuritalot, paikkakunnalla Espo...

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Uudisrakennus | Tampere | 24,00 milj €

Tampereella Teiskontien ja Kuntokadun välisellä tontilla on opiskeltu jo vuod...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän