Helvar Node Advanced - Todella älykäs langaton valaistuksenohjaus DALI-valaisimille

Päivämäärä: 22.3.2023

Helvar ActiveAhead Node Advanced yhdistää langattoman ActiveAhead-valaistuksenohjausratkaisun älykkyyden ja DALI-osoitteistuksen edut.

Helvar ActiveAhead Node Advanced -tuotteeseen voidaan liittää ja se voi ohjata yksittäisiä DALI-valaisimia ja valittuja Helvar DALI-laitteita, kuten sensoreita ja releitä. Näiden lisäysten ansiosta ActiveAheadin helppokäyttöisyys, älykkyys ja langattomuuden edut voidaan tuoda uudenlaisiin sovelluksiin ja käyttötarkoituksiin kuten vaikkapa korkeisiin varastotiloihin, uudentyyppisiin toimistotiloihin, ja vähittäiskauppaan, joissa käytetään DALI-osoitteita.

DALI-osoitteistuksen lisääminen Node Advancediin mahdollistaa uusia käyttötapauksia ja tekee asetusvaihtoehdoista joustavampia. Node Advanced tunnistaa DALI-linjaan liitetyt DALI-laitteet ja antaa jokaiselle niistä yksilöllisen osoitteen. Tämä uusi ominaisuus mahdollistaa valotasojen säätämisen yksilöllisesti. Halutun valaistuksen saavuttamiseksi Node Advancediin voidaan esimerkiksi liittää erityyppisiä ja kokoisia valaisimia sekä valaistuskiskoja. Seinäpaneeleihin voidaan myös ohjelmoida erilaisia valaistustiloja. Lisäksi Node Advanced sisältää tuen Helvarin järjestelmäsensoreille. Yksittäisten DALI-laitteiden näkyminen ActiveAhead-mobiilisovelluksen kautta tekee puolestaan vianetsinnästä kätevää.

ActiveAhead Node Advanced on todella ainutlaatuinen ja skaalautuva ratkaisu valaistusmarkkinoilla. Mikään muu tuote ei tarjoa yksinkertaisella paikallisella johdotuksella varustettujen DALI-laitteiden etuja yhdistettynä langattomaan mesh-verkkoon. 

 

Tutustu lisää https://helvar.com/fi/activeahead-node-advanced-tukee-nyt-dali-osoitteistusta/

Lisää tuotteesta Digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelut

Helvar Insights sisältää skaalautuvia digitaalisia pilvipalveluita, jotka hyödyntävät käytössäsi olevista valonohjauslaitteista ja sensoreista saatua dataa. Insights tarjoaa älykkäitä ratkaisuja, jotka parantavat käyttäjien hyvinvointia ja rakennuksen tehokkuutta sekä auttavat vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa.

Helvar Insights -esite
Helvar Insights • Valonohjausjärjestelmän hallinnointi
Helvar Insights • Rakennuksen optimointi

Referenssihankkeet Helvar Oy Ab

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Pyynikin sosiaali ja terveystalo

Uudisrakennus | Tampere | 35,00 milj €

Rakennuksen bruttoala on noin 17000 m2, ja sen lisänä pysäköintihalli. Lasiju...

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kulttuuritalot, paikkakunnalla Espo...

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Uudisrakennus | Tampere | 24,00 milj €

Tampereella Teiskontien ja Kuntokadun välisellä tontilla on opiskeltu jo vuod...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän